פורסם 2003 ביולי 2622 שנים תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256?או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ?נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\.
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים המחשב שלך לא מכונת משחקים אמיתית.גם עם יציאת וידיאו איכותית משחקי המחשב לא יראו טוב כמו קונסולה ע"ג צג הטלוויזיה.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר המחשב שלך לא מכונת משחקים אמיתית.גם עם יציאת וידיאו איכותית משחקי המחשב לא יראו טוב כמו קונסולה ע"ג צג הטלוויזיה.אז מבחינה של גרפיקה הם יראו יותר טוב (כי הPC חזק יותר מהקונסולות ) אבל לא באיכות התמונה ?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים כי זה לא אותם משחקיםעל המחשב אין DMC או SSXאין מריו, זלדה ועוד משחקים שקיימים רק על קונסולותותאמין שקונסולות כמו הקיוב והבוקס יכולות להוציא גרפיקה ממש מרשימה
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים כי זה לא אותם משחקיםעל המחשב אין DMC או SSXאין מריו, זלדה ועוד משחקים שקיימים רק על קונסולותותאמין שקונסולות כמו הקיוב והבוקס יכולות להוציא גרפיקה ממש מרשימהבענין מבחר המשחקים, לPC יש הרבה הרבה הרבה יותר משחקים ואופציות לכל סוג משחק. אפשר לשחק באינטרנט, או סלדבר עם אנשים על המשחק ולקבל עצות, דבר שאי אפשר לעשות רק עם קונסולה.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר אז לפי מה שהבנתי אתם אומרים שמשחקים בXBOX/PS2 נראים יותר טוב על TV ממחשב שמחובר לTV, אפילו ממחשב עם R9800 P ו3.06GHZ שמחובר לTV ???נב: אני לא מדבר על מבחר ואיכות של משחקים, אני מדבר רק על הגרפיקה ואיכות התמונה.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים לא בדיוק יצאות הTVOUT של כרטיסי המסך הלא מקצועיים הם באיכות ירודה ואני למשל חיברתי את הSVIDEO של הG4TI4200 שלי לטלויזיה 29 VEGA SONY וראיתי על הפנים אז קניתי ממיר שהופך את היציאת מסך של המחשב ליצאת VIDEO ועכשיו יש איכות תמונה מעולה הבעיה היא המחיר שלו כזה ממיר עולה כ300-400 שח אתה מפעיל איתו את המחשב ברזולוציה של 1024 אם עומק של 32 ורואים מצויין
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר אני משתמש בחיבור לTV עם כניסה כמו זאות של הכרטיס מסך (לא בננה).אז יש סיכוי שאני יראה יותר טוב מבקונסולה חדשה ?
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים תלוי מאוד בכרטיס מסךאם יש לך כרטיס מהדור האחרון אז אין סיבה שלא תראה מעולה
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר תלוי מאוד בכרטיס מסךאם יש לך כרטיס מהדור האחרון אז אין סיבה שלא תראה מעולהGF4 MX
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים יש לי את הכרטיס הנ"ל של חברת גיינוורד והוא עבד אצלי מאוד טוב עם טלוויזיות אבל הכרטיס חלש ככה שהוא לא יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה ממש טובה. תהנה יותר אם תיראה סרטים מהמחשב בטלוויזיה.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים בענין מבחר המשחקים, לPC יש הרבה הרבה הרבה יותר משחקים ואופציות לכל סוג משחק. אפשר לשחק באינטרנט, או סלדבר עם אנשים על המשחק ולקבל עצות, דבר שאי אפשר לעשות רק עם קונסולה.צודק!לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלובגלל זה יש לי גם גיימקיוב וגם מחשב טובככה אני יכול גם לשחק מריו וגם להנות מהאלף לייף 2 ;D
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר צודק! לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו בגלל זה יש לי גם גיימקיוב וגם מחשב טוב ככה אני יכול גם לשחק מריו וגם להנות מהאלף לייף 2 ;D WOW מדהים ... ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.