עבור לתוכן

מחפש נייד עד 4.5 אלף! עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם!

כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד...

עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה...

עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G.

הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה...

500 ג'יגה הארדיסק.

כרטיס מסך נוידה 9600.

4 ג'יגה זיכרון.

CORE2DOU 2.0

נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד...

המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!!

בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו...

והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית.

יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות של שנתיים מינימום...

אולי אפילו עם התחייבות לשעות עבודה ארוכות ועם מטען מהיר???

(אמרתי כבר מחיר סביר...??!?!?)

נשמע עד עכשיו כאילו אני מבקש מחשב חלומות שלא קיים בטווח מחירים הזה אבל אני אשמח מאד להמלצות שלכם!!!

דבר נוסף, הרכישה אמורה להתבצע ביומיים הקרובים...

אני מקווה שאני אקבל תשובות מהירות בהקדם מכם, תודה רבה מראש!!!

פורסם

ברוך הבא לפורום. :hi:

נראה שעשית סקר שוק טוב.

המכשול העיקרי לדרישותיך הוא השילוב בין מסך קטן מ-15.4" לבין כרטיס מסך בסדר גודל של 9600M GT. כרטיסי מסך כאלה נוטים להתחמם מאוד ולכן לא שמים אותם במחשבים קטנים. יש מספר מאוד מצומצם של דגמים עם כרטיס כזה במסכי 14" (איזה דגם או שניים של ASUS כמדומני), אבל אלה מחשבים שגם עולים יותר, וגם עשויים להתחמם עד לרמה שפוגעת משמעותית בנוחות השימוש.

השאלה היא מה יותר חשוב לך - ניידות או ביצועים במשחקים.

לגבי אחריות, לרוב ניתן להאריך אותה לשנתיים/שלוש בתוספת של כמה מאות שקלים.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להסביר את זה ככה...

בערך 13 שנים אני רוצה לפטופ ואף פעם לא מצאתי את התקציב לקנות...

עכשיו אני יכול וכרגע אמנם GTA IV לא יכול לפעול על המחשב הנייח שלי אבל אולי אני כן ארצה להפעיל אותו על הנייד...

אני לא יודע בדיוק בדיוק מה אני אפעיל בכל יום על הנייד, אני יודע שאני אהיה לא ממש מאושר אם אני ארצה להפעיל משהו והוא לא יעבוד.

9300 יש על מחשבי 14" או שזה טאבו לא להכניס מאיצי מסך חזקים על מחשבים קטנים?

פורסם

9300M / HD3470 יש בשפע במחשבי 14".

Lenovo SL400 למשל.

פורסם
  • מחבר

יש לי אופציות לקנות לנובו אבל שמעתי שהם נוראיים... לא מבחינת ביצועים, יותר מבחינת חלקים שהולכים מהר ובעיות במסך וכו'...

אמיתי??

פורסם

לא בדגמים האלה, זה בטוח. דווקא ה-Thinkpad של לנובו הם בין האמינים שיש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... עוד שאלה... (מצטער שאני חופר, השוק הזה באמת מוצף ביותר מידי קומבינציות!!)

איך הכרטיס מסך הזה Intel® Accelerator GMA X3100 בהפעלת משחקים??

בוא נגיד בהשוואה לנוידה 9300...

פורסם

פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שהוא פחות טוב... המחירים בניידים די משקפים הכל...

כמה פחות טוב??

משחקים חדשים שדורשים יכולות גבוהות יפעלו עליו??[br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 16:41:50

יש מישהו שמבין בניידים ויכול להקדיש לי 5 דקות במנסג'ר או באייסיקיו או כל צ'אט אפשרי... העיקר שתהיה לי שיחה רציפה?!

אני כבר שלושה ימים יושב מול הפורום הזה בשביל 4 שאלות... פליז!!! אני ממש מתעכב עם הרכישה ואני חייב לקנות כבר...

אם מישהו יכול לשים לי את המסנג'ר שלו להתייעצות אני מזה ישמח!!!! יש לי עוד 10 שאלות בערך ואז אני עוזב אותו לנפשו!!

פורסם

לדעתי חלש בצורה מאוד משמעותית. בכל זאת, מדובר בכרטיס מסך שבשוק כבר די הרבה זמן. הגרף הזה די מחזק את מה שאמרתי:

http://optimitza.cat/news/2008/09/03/laptop-graphic-card-performance-geforce-9200m-9300m-9500m-9600m-mobility-radeon-3450-3470-3650/

אבל אני לא יודע מה האמינות שלו (כתוב שם שהריצו 3dmark 2006, אבל אסור לשכוח שכל עוד המערכות לא זהות לחלוטין בשאר המפרט, תהיה סטייה שיכולה להיות די משמעותית, עוד פעם, בהתאם למפרט).

פורסם

משחקים חדשים שדורשים יכולות גבוהות יפעלו עליו??

לא, זה כרטיס מסך משולב מהחלשים בשוק כרגע. על אילו משחקים אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

יותר ויותר אנשים אומרים לי שלקנות את הACER 6930G שדיברתי עליו קודם משתלם ביותר!!

אומרים לי שגם אם הוא יישב על השולחן בבית זה שווה כי הוא פאקינג סוס עבודה מטורף!!

אני באמת חייב להבין כי כמו שציינתי קודם לא היה לי נייד בחיי...

יש הבדל ממש מהותי בין ה14" ל15.6" שהוא שווה שאני אוותר על מפרט כ"כ מושלם בשבילו??

אני אמנם כן הולך להיות סטודנט... ואני כן צפוי להיסחב הרבה עם הנייד... אבל אני כ"כ אסבול אם הוא יהיה בגודל הזה?

פורסם

אני אמנם כן הולך להיות סטודנט... ואני כן צפוי להיסחב הרבה עם הנייד... אבל אני כ"כ אסבול אם הוא יהיה בגודל הזה?

אי-אפשר לדעת ממה תסבול יותר, מהגודל או מהעובדה שתדע שיכולת לקבל מפרט יותר חזק. :)

פורסם

יותר ויותר אנשים אומרים לי שלקנות את הACER 6930G שדיברתי עליו קודם משתלם ביותר!!

אומרים לי שגם אם הוא יישב על השולחן בבית זה שווה כי הוא פאקינג סוס עבודה מטורף!!

אם הוא רק ישב על השולחן בבית זה ממש לא הגיוני. אפשר לקנות דסקטופ חזק הרבה יותר במחיר הזה. תחשוב טוב האם אתה באמת תסתובב עם מחשב של 16" כי אחרת אין טעם לקנות נייד. אם לך זה יהיה נוח אני לא יכולה לנבא, אני יכולה להעיד רק מנסיוני וממה שראיתי אצל סטודנטים אחרים - לרוב האנשים שאני מכירה זה לא נוח.

אולי כדאי לשקול שילוב של נטבוק ונייח.

פורסם
  • מחבר

אי-אפשר לדעת ממה תסבול יותר, מהגודל או מהעובדה שתדע שיכולת לקבל מפרט יותר חזק. :)

מפרט יותר חזק במחיר כזה?!??!

יש לך משהו לחדש לי?? כי אני מאד אשמח לדעת...

ענייני הנוחות יפתרו בקרוב... אני החלטתי שאני פשוט אמצא חנות עם המחשב הזה או מחשב זהה בגודל ואני אבדוק בעצמי כמה נורא השד...

צודק??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים