עבור לתוכן

חוות דעת על STUDIO XPS 13, או המלצה למחשבלסטודנט עד 1000$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לפטופ לסטודנט,הוא הולך לשמש לאינטרנט ולמשחקים (סגנון WOW)ן, חשוב לי שיהיה לו מסך 13", מעבד וזיכרון כמה שיותר טובים, וגם כרטיס מסך נפרד.

ראיתי את הDELL STUDIO XPS 13 במחיר מאוד מעניין יחסית למפרט שלו, http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&type=product&id=1218036666917

רציתי לשמוע את דעתכםעל הDELL STUDIO XPS 13 בגלל שקראתי עליו ביקורות מעורבות באינטרנט.

אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ אשמח לשמוע עליו,

הייתי רוצה גם שתמליצו לי על לפטופ לפי הפרטים שנתתי בתחילת ההודעה, עניין האחריות בארץ חשובה,אבל לא עד כדי כך שאעדיף לפטופ נחות בצורה משמעותית שיש לו אחריות בארץ לעומת לפטופ שאין לו אחריות.

אני רוצה להוציא על הלפטופ עד 1000$ (אפשר לחרוג בקטנה אם יש צורך), ומביאים לי את הלפטופ מארה"ב לכן אשמח אם גם תפנו אותי למקום שממנו אפשר לקנות

תודה,

שלומי

פורסם

שים לב שהמחשב אליו הפנית הוא בקונפיגורציה שלא כוללת כרטיס מסך נפרד ועל כן עלותו הנמוכה. בקונפיגורציה עם כרטיס מסך נפרד דרך דל עלותו אינה משתלמת לדעתי, אם תמצא אותו במחיר נמוך יותר במקום אחר אולי המחיר יצא יותר כדאי.

המחשב הזה מאד חדש ואני אישית עוד לא ראיתי אותו, הביקורות לגבי איכות הבניה ורמת הגיימינג שמערך ה-SLI מספק מעורבות. כמו כן, יש סיכוי טוב שלא תקבל עליו אחריות מלאה בארץ.

עקרונית, ה-Lenovo SL300 זול למדי ויתאים לצרכים שלך וגם נותן אחריות בארץ. לאחרונה נעלם הדגם הזה מהאתר של לנובו ואי אפשר לרכוש אותו דרכם כרגע. ניתן למצוא אותו בחנויות אחרות אבל המחיר יותר גבוה. אני לא יודעת האם מדובר במחסור זמני או החלטה מודעת להפסיק מכירה אבל אתה יכול לנסות להתקשר אליהם ולשאול אם ניתן להשיג דרכם בכל זאת.

יש גם את ה-F6 של אסוס שנותן כרטיס מסך חזק יחסית. יש סיכוי שזה יבוא על חשבון חיי הסוללה אבל אולי תהיה אחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,

ראיתי שבקונפיגורציה שהבאתי אין את הכרטיס מסך החזקשלהדגם, אבל עדיין יש כרטיס מסך נפרד והוא GEFORCE 9400, תקני אותי אם אני טועה.

האם אם כרטיס המסך הזה המפרט משתלם לפי דעתך?

ניסיתי לחפש איפה בארה"ב מוכרים את הF6 עם כרטיס מסך נפרד אבל לא מצאתי, אם תוכלי להפנות אותי לקישור ללפטופ אודה לך מאוד

שלומי

פורסם

ראיתי שבקונפיגורציה שהבאתי אין את הכרטיס מסך החזקשלהדגם, אבל עדיין יש כרטיס מסך נפרד והוא GEFORCE 9400, תקני אותי אם אני טועה.

האם אם כרטיס המסך הזה המפרט משתלם לפי דעתך?

אתה טועה, זה כרטיס מסך משולב. אמנם אחד החזקים בתחום המשולבים, אבל משולב. ב-900$ הוא נותן תמורה לא רעה למחיר בהשוואה למחשבי 13.3" עם כרטיס מסך מובנה. לא מציאה יוצאת דופן אבל גם לא מחיר רע. לדעתי ה-SL300 משתלם יותר ולו רק בגלל איכות הבניה הגבוהה מהממוצע והאחריות בארץ.

ניסיתי לחפש איפה בארה"ב מוכרים את הF6 עם כרטיס מסך נפרד אבל לא מצאתי, אם תוכלי להפנות אותי לקישור ללפטופ אודה לך מאוד

תסתכל ב-Newegg. הם בדר"כ מוכרים גרסאות של המחשב הזה עם כרטיסי מסך חזקים יחסית בסביבות 1000$-1100$.

פורסם

אתה טועה, זה כרטיס מסך משולב. אמנם אחד החזקים בתחום המשולבים, אבל משולב.

זה לא ממש משנה אם הוא משולב או לא... הביצועים שהוא נותן הם ברמה אחת עם 9300M GS / HD 3470, שהם כרטיסים "מכובדים" בעולם הניידים.

פורסם

אתה צודק בהחלט, זה באמת לא משנה בכלל ברמת הביצועים בהשוואה למחשבים כמו ה-SL300 (עם כרטיס מסך נפרד).

כשחושבים על זה ככה (מה שהייתי צריכה לעשות בעצם), אין טעם להשוות את ה-XPS 13 למחשבים אחרים עם כרטיס מסך מובנה כי הוא יותר מתאים לקטגוריה של מחשבים עם כרטיס מסך נפרד בסיסי. אז אני משנה את ההערכה שלי - סה"כ הוא כן נותן תמורה טובה למחיר מבחינת המפרט. ה-SL300 עדיין נותן אחריות בארץ ואיכות יותר טובה (ככל הנראה מהביקורות לפחות) אבל זו שאלה של מה חשוב לך יותר וגם עניין של זמינות. מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מידי עם הטעות הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים