פורסם 2009 במרץ 2816 שנים שלום לכולם,הגעתי למצב שיש לי כבר על הרצפה איזה ארבעה שנאים,מסך, כרטיס קול, מיקסר, מודם וכו'דבר ראשון נמאס לי שהם על הרצפה, ואני רוצה לבנות להם מדף\תאים כאלה,ואשמח מאד על הדרך להוריד את השדה שהם פולטים מהסיבה שאני מקליט מוזיקה, ושומע זימזומים והיסים,האפשרויות העומדות בפניי הן עץ, אלומיניום, פלדה ופרקספקס, רק שבעניין הפרספקס אני מפחד שיהיה מצב של חשמל סטטי ופריצה תהיה לא נעימה,אשמח לתגובות,תודה מראש,גיא
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים אל תשאל אותי איך קוראים לזה אבל בגדול אם תבנה מסביבם גוף מתכתי אפילו פשוט רשת ממתכת זה יבלום את השדות המגנטיים שהם מייצריםאני לא זוכר רק איך קוראים לאפקט הזה
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים אתה בטח מתכוון לכלוב פאראדייhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%9C%D7%95%D7%91_%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%90%D7%93%D7%99%D7%99
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים אם אתה מתכוון לספקים, תנסה לעבור לספקים ממותגים. הם מייצרים פחות רעש מגנטי. כלוב פארדיי לא ממש יעזור לך, כי רוב הרעש המגנטי יוצא מהחוטים עצמם. נסה להוסיף לחוטים מסנן פריט.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים סתם לדוגמא שאני מגביה את הרסיבר קצת גבוהה, או מחבר את LINE ON ושומע אותו, במקרה שלי הממיר אני שומע טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.זה קשור?מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה, תאמת פחות התייחסתי לזה אבל זה באמת מציק
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים סתם לדוגמא שאני מגביה את הרסיבר קצת גבוהה, או מחבר את LINE ON ושומע אותו, במקרה שלי הממיר אני שומע טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.זה קשור?מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה, תאמת פחות התייחסתי לזה אבל זה באמת מציקהפטנט הכי זול ופשוט לבטל היסים זה לבטל את ההארקה בשנאים !!אתה פשוט שובר תפין של ההארקה בתקע החשמלי ואתה תתחיל לשמוע שקטטט ! ;D
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים זאת הדרך החאפרית לעשות את זה...כי אם במקרה יהיה קצר, אתה תמות, חד וחלק.הדרך להתגבר על לולאות-הארקה זה בעזרת איזולטור.
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים הפטנט הכי זול ופשוט לבטל היסים זה לבטל את ההארקה בשנאים !!אתה פשוט שובר תפין של ההארקה בתקע החשמלי ואתה תתחיל לשמוע שקטטט ! ;Dממתי יש הארקה לשנאים וספקים? אולי לדגמים מסויימים של ספקים למחשבים ניידים. אבל בכללי, אין להם הארקה. פשוט אין לאן לחבר אותה, כי הם עשויים פלסטיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.