פורסם 2009 במרץ 2816 שנים נשבר לי צלע של המאוורר לכרטיס מסך מה עושים המאוורר עם צלע אחת שבורה עושה רעש לא נעים במה מחליפים כרטיס 4850 גייגאבייט
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מחבר אפשר לנצל את האחריות במידה ועדיין ישאו פשוט להחליף לקירור אחרלאיזה קרור איפ ה מחליפים ?האחריות לא מכסה "שבר "
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים קונים גוף קירור אחר, יש מבחר די גדול אבל אני אמליץ על הArctic Cooling Accelero Twin Turboיש גם עוד אופציות
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מחבר קונים גוף קירור אחר, יש מבחר די גדול אבל אני אמליץ על הArctic Cooling Accelero Twin Turboיש גם עוד אופציותאני לא עושה OC אני לא צריך כזה גדול
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים פותח התרד אם הTwin Turbo גדול עליך..יש לך את הARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2 הדק יותר..
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים לא חשבתי לרגע שהוא יקנה רק אותו..אם זה לא ברור..אז פותח התרד אתה צריך להוסיף מאוורר 120מ"מ לקירור הנ"ל..
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים דבק 3 שניות ( לא הרבה ) ולהדביק... עשיתי את זה כמה וכמה פעמים ומחזיק יופי...
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים הבעיה "בדבק 3 שניות" היא שהנחושת מאבדת מיכולת הולכת החום שלה, למעשה הדבק מוליך את החום, אני לא יודע ממה עשוי "דבק 3 שניות" אבל אני די בטוח שלא מנחושת.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר פותח התרד אם הTwin Turbo גדול עליך..יש לך את הARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2 הדק יותר.. ראיתי היום את הקירור REV2 + מאוורר יוצא גדול יותר ויקר יותר מאשר הArctic Cooling Accelero Twin Turbo לכן REV2 + מאוורר ירד מהפרק פשוט לא כדאי לא במחיר , לא בגודל הפיסי ולא באיכות הקרור לכן התקנתי כמו שאמר והקרור עומד על 31 מעלות במצב מנוחה שזה שיפור של 9 מעלות מול הקרור של זלמן המקורי תודה להצעה של iakovl
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים הבעיה "בדבק 3 שניות" היא שהנחושת מאבדת מיכולת הולכת החום שלה, למעשה הדבק מוליך את החום, אני לא יודע ממה עשוי "דבק 3 שניות" אבל אני די בטוח שלא מנחושת. זה כולה מאוורר מפלסטיק איזה הולכת חום ואיזה נעליים
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים הבעיה "בדבק 3 שניות" היא שהנחושת מאבדת מיכולת הולכת החום שלה, למעשה הדבק מוליך את החום, אני לא יודע ממה עשוי "דבק 3 שניות" אבל אני די בטוח שלא מנחושת. מה הולכה ? תדביק תכנף שנשברה בחזרה זה לא קשור לגוף עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.