עבור לתוכן

מפרט של 6,000 ש"ח שווה או לא?

Featured Replies

פורסם

שווה משהו או לא? אגב יש לי הארד דיסק וכל החלקים שאין שם אז אל תגידו לי ששחכתי :) התקציב הוא 6 ואין לחרוג ממנו, אז אם בא לכם להציע משהו אך ורק עד 6..אם לא לא צריך! אז תראו :)

אגב המקדלת תיהיה אלחוטית שחורה קטנה משהו חמוד לא זוכר את השם והחברה, רמקולים די חמודים, עכבר אופטי של מיקרוסופט, הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8Cache וסי די רום Creative 52 הנה :

איך?

פורסם
  • מחבר

אגב איך הוא לאוברקלוק? לכמה אני יגיע איתו לדעתכם במעבד?

פורסם

בוא נתחיל ככה:

אם אתה עושה OC:

קח סטיק אחד של 512MB.

קח את ה-RADEON9600PRO ב-1000 שקל, חיית OC.

קח את ה-2.6C, הוא הכי טוב ל-OC.

כלוח קח נגיד את ה-IC-7, הוא מעולה ל-OC, והוא הרבה יותר טוב מהלוח שבחרת, שבכלל לא מתאים ל-OC.

עצות כלליות יותר:

ב-CD-ROM קח את Asus, הוא הכי טוב שיש.

כצורב Lite-On אני חושב יותר טובים משל Asus, למרות שגם של Asus טוב.

כמארז קח את ה-CI-6A19 של compucase, הוא פשוט טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

300W יספיק לכל המאווררים האלו? ולכל המחשב, אגב לוח אם אני לא מחליף...לקחתי 2 של 256 כדי לנצל את הDUAL DDR, איפה אני יכול למצוא בפנדס ב1000 שקל 9600 PRO

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין Gigacube radeon 9600pro lite 128ddr

לבין לא LITE והאם הקירור של הLITE מספיק טוב עבור אוברקלוק? ראיתי את זה בפנדס ב900 שקל אז לקחתי..! זה שווה במקום הTI???

פורסם

הבנתי שאתה רוצה לנצל את ה-DUAL DDR, אבל DUAL DDR מפריע ל-OC, אז תחליט אם אתה רוצה OC או לא...

יש כתבה באתר על הלוח שבחרת, ושם את יכול לראות שזה לא הלוח האולטימטיבי ל-OC...

RADEON 9600 PRO ב-1079 שקל את יכול למצוא פה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_800&products_id=3789

ואם אתה לא עושה OC, אז מהר ותחטוף את החתיכות האחרונות של ה-RADEON 9500 PRO שהוא טוב יותר:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=2869

פורסם

אל תיקח שת הכרטיס מסך שבחרת , עדיף את ה RADEON 9600PRO

ויש כפתור שנקרא "עריכה" תשתמש בו ::)

פורסם

בנאדם אתה בסדר?אל תקנה לפני שתשאל! מה זה "אז לקחתי"? כל דבר שאתה רואה אתה לוקח?תקשיב למה שאמרתי לך ממקודם!

פורסם
  • מחבר

טוב מה זה IC-7 עכשיו?

ואגב אתה בטוח שלקחת את של GIGACUBE? הקירור שלו נראה ממש זוועתי..תמליץ על קירור גם לא?

פורסם

המסך של LG גרוע, קח מסך של CTX עם שפופרת TRINITRON, או מסכי SAMSUNG/IIYAMA בעלי שפופרת DIAMONDTRON או מסך של VIEWSONIC.

פורסם
  • מחבר

IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 יותר טוב ממנו? מוזר לי שאתה אומר שLG לא טובים..ואגב הגודל נקודה של המסך שהבאתי 0.25 יאנו זה של IIYAMA אתה בטוח שהוא יותר טוב למשחקים וזה גם הקצב ריענון שלו לא משהו

פורסם

המסך של LG גרוע?בנאדם אתה לא יודע על מה אתה מדבר!הוא באותה רמה בדיוק כמו ה-CTX ומקביליו!מניסיון אישי!

פורסם

בכלל אל תחשוב על להתקרב לפנדס המחירים אמנם נמוכים אבל אין שירות לקוחות (sux) :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים