פורסם 2009 במרץ 2716 שנים אין לי מושג איך לחבר את המאוורר שמתי אותו במקום אבל אין לי מושג מה לעשות אם הקליפים האלו , יש הוראות מפורטות באינטרנט? מה שאני קיבלתי לא עוזרלא משנה חיברתי אבל בכל זאת שאלה , מקבלים 2 קליפים למאוורר למי שיודע , זה 2 קליפים למאוורר אחד? מה אם אני רוצה 2 מאווררים? ולאיזה כיוון צריך להיות מופנה המאוורר?
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר תענה לי בבקשה , אם המאורר שלי נראה ככה: בדיוק ככה אני צריך לשים אותו אם המבדקה לכיוון הפנים שלי או לכיוון תוך הTRUE? ועוד שאלה אני מקבל 2 קליפים , את שניהם אני מחבר למאוורר אחד או קליפ אחד לכל מאוורר?
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מאווררים דוחפים אוויר מהכיוון שבו אין להם מדבקה אל הכיוון עם המדבקה.לפי זה תדע כיצד למקם את המאוורר.
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים בדרך כלל למאווררים ג'נרים יש מדבקה אחת, למאווררים טובים יותר בשני הצדדים יש מדבקה.בדרך כלל גם יש סימון בדפנות המאוורר - כיוון סיבוב/כיוון דחיפת האוויר.
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר צילמתי לכם איך זה נראה , לפי מה שהבנתי שמתי את המאורר קח שהוא יוציא אוויר , זה נכון? בדקתי טמפרטורות 33 במאמץ האם כדי לעשות שהוא ידחוף אוויר לתוך הTRUE מאשר שיוציא ?
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים תהפוך אותו..ככה שיכניס אוויר לכיוון הקירור..זה גם ישפר את הסירקולציה הכוללת במארז..
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים בכל מקרה תהיה חכם ותבדוק את הטמפ' לפני שאתה מסובב את המאוורר- ומן הסתם תשווה למצב שאחרי.
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר כרגע על המצב הלא תקין של המאוורר הטמפרטורות במנוחה הם כ20 עד 25 מעלות ובמאמץ שני הליבות בערך 34 מעלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.