פורסם 2009 במרץ 2716 שנים שלום לכולם, אני מתכנן לקנות G10 בזמן הקרוב מאוד, ♦http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=8האם אתם ממליצים?האם אתם חושבים שיש הצדקה לקנות את הגירסה של ה-X200? ההפרש הוא דיי גדול - 90 ש"ח...מבחינת מהירות האם הוא יספיק לי או שאתם חושבים שעלי לקנות משהו יותר מהר?תודהאופיר
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים אני קניתי את המצלמה לפני חודש. אני משתמש בה כמצלמתתחליף ל-dSLR שבידי או כמצלמה משנית. בצלומי יום ומבחינתפונקציונליות שהיא מספקת למשתמש, אני מרוצה++. בצילומילילה וצילומי פלאש פחות. כל צילום ב-ISO גדול\שווה 800התמונה יוצאת דיי רועשת.עוד דבר שכדאי לשים לו לב שהמצלמה היא מצלמה קומפקטיתולא מצלמת כיס. היא מרובעת וכבדה. היא לא נעימה בכיסשל הגינס. אם יש לך דגמ"ח היא תשב לך בכיס דיי בקלות, אבלתמיד תדאג להזכיר לך שהיא שם.יש בה מסך איכותי ואני פשוט בוכה שאין לי מסך איכותי שכזהב-400D. יש לה שבב DiGiC-4 שמאפשר זיהוי ומעקב אחר פניםאבל את כל זה אתה כבר יכול לקרוא בדעות על המצלמה.אני עובד עם Extrem III - class 6 ואני מרוצה, גם ככה איןלך אפשרות לצלם רצף רציני של תמונות ככה שלדעתי לאצריך מעבר לזה. צריך לזכור שבסופו של דבר, הדבר היחידשמבוטח לך זה הקצב כתיבה המינימלי, וגם אם זה X200,בקבצים גדולים הוא ירד בחזרה לקצב המינימלי.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מחבר תגיד ובתור אחד עם נסיון האם אתה ממליץ לקנותה?היית קונה אותה שוב?איך היא במצב האוטומטי שלה?אני חובבן ולא מתעסק יותר מידי בכל הכיוונונים אז חשוב לי גם מצב אוטומטי איכותי
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים ממליץ אותה למי שלא מפחד להתנסות. אם אתהרוצה מצלמה לאוטומט אולי כדי לך לנסות מצלמותאחרות - כי הכוח של המצלמה הזאת היא בפונקציונליותשהיא נותנת למשתמש בה.אני אישית לא משתמש באוטומט אלא ב-M ו-P ככהשחוות דעת על המצב הזה אינני יכול לתת לך.קונה אותה שוב? היא קצת כבדה. הייתי מעדיף מצלמהאחרת יותר קלה (כאשר אני נסחב גם עם ה-dSLR) אבלכאשר אני יוצא רק איתה אני מרוצה ממנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.