עבור לתוכן

סטארט אפ לHTPC - מעשי ?

Featured Replies

פורסם

זה לא יקרה.

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה לא יכול לזרוק ככה סתם לאוויר - זה לא יקרה!

תסביר בבקשה!

פורסם

מעבד אטום 330 הריץ סרט של 10000Kbps חלק ללא גמגומים וכו'.

רוב הסרטים שיוצאים היום ברשת הם בסביבות ה8000Kbps. כמובן שרוב מה שיש ברשת הוא לא 1:1 סרטי בלו ריי שהם בכלל 20000KBbps אבל לא נראה לי שמישהו יריץ בלו ריי מהמקור, בכל זאת רק הכונן יעלה אלפייה...

לי אין את האטם אבל יש ביקורת(לא יודע אם מותר להביא כי זה פורום מתחרה).

בכל זאת Moo ו digitalseeker קיבלתם לפרטי

פורסם

אני מכיר את הביקורת שאתה מדבר עליה

אבל לצערך אי אפשר לתת את הלינק שלה כי הפורום פה מצנזר לצערי הרב באותה אפקטיביות של חומת האש הסינית. גם ההודעות הפרטיות נסרקות בקטע הזה

פורסם

כן, גם אני לא קיבלתי את הלינק כמו שצריך...

פורסם

מעניין איך אתה מכיר ;D

בכל מקרה ננסה שוב :cool2:

פורסם

תודה על הביקורת.

בקניית קליינט HTPC נוסף, אני יקח בחשבון את ה 330 ATOM

גם ככה מספיק לי רק ניגון של 720P

למה האתר שכתב את הביקורת מצונזר פה? נראה אתר מאוד חביב.

פורסם

אתה לא יכול לזרוק ככה סתם לאוויר - זה לא יקרה!

תסביר בבקשה!

תחשוב רגע בהיגיון, המטרה של אטום היא צריכת חשמל נמוכה במקסימום ביצועים, איזה אינטרס יש לאינטל לשלב לוח מבוסס כרטיס מסך של NVIDIA שרק צריכת החשמל שלו היא יותר מ- 10 מעבדי אטום. בנוסף, איפה תדחוף את הכרטיס מסך על הלוח הפיצי הזה?

אני אפילו לא מדבר על העובדה שהאצת GPU לא עוזרת ברוב המקרים.

תשכח מזה.

פורסם

http://www.nvidia.com/object/sff_ion.html

למה האצת חומרה לא עוזרת ?

עם כרטיס מסך תומך CUDA ו COREAVC (גירסאות אחרונות) צריכת המעבד הצטמצמה ביותר (מנסיון!)

פורסם

כבר כמה חודשים יושב לו בסלון שלי HTPC חביב מבוסס אטום 330, לגבי מה מריץ ומה לא... אתה יכול לראות בביקורת.

כמארז, בחרתי קופסה של כרטיס מסך של Twintech, של ה 9800GT גרסת XXT שלהם, מזוודת פח יפה-

http://img515.imageshack.us/img515/1460/pict0001yn0.jpg

ככה העסק נראה, חרישי לחלוטין, את החלקים קיבעתי שם למקום עם כמה פטנטים שחשבתי עליהם תוך כדי ההרכבה.

בקרוב אני גם אביא ספק Pico-ITX ואבנה מארז חדש וקטן יותר.

לגבי סטארט אפ... חשבתי על זה, וגם בדקתי דרישה בשוק הישראלי. התוצאה- עדיין לא, אבל אולי בקרוב. המודעות למחשבי HTPC צריכה לעלות.

כרגע יש את שלב הביניים של המכשירים שנקראים "סטרימרים", אבל לנוכח העובדה שכל יום יש פורמט חדש, העסק עם כתוביות וכו'.... זה לא ישרוד הרבה בארץ.

פורסם

יספיק בהחלט, אבל המארז לא ממש קטן....

פורסם

הוא כימעט במימדים של ממיר הקטן של YES - טיפה יותר גבוהה

אני טועה?

זה די קטן בשבילי.

פורסם

*Scorn* המארז קטן בשביל הבן אדם הממוצע

אנחנו לא בני אדם ממוצעים, לוח ITX של 17*17 ספק PICO שלא לוקח מקום בכלל. אם לא הייתי חייב רק קשיח רגיל הכל היה טוב

ד"א...

עכשיו אני יודע לפחות מה הnick שלך פה פיקה... שונא אנשים עם ריבוי זהויות, מקשה על הזכרון הדפוק שלי גם ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים