עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב נייד\מיני נייד, עד3K

Featured Replies

פורסם

היי.. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. (נייד\אולטרה נייד) עד 2500..

אז בנתיים ראיתי את ה MSI WIND (הגירסה עם ה6 תאים, 2 ג'יגה זיכרון ו160 ג'יגה HD) ונראהלי אחלה.. אבל יש לי כמה שאלות

1.

האם לדעתכם התוכנה אדובי פרימייר (תוכנת עריכה) תעבוד לי על המחשב הזה?

בעיקרון אני לא עובד באופן קבוע עם התוכנה הזו, אלה רק בפעם בהרבה זמן בישביל פרוייקטים בבית הספר, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גלישה, תוכנות מסרים ושמיעת מוזיקה.

2.

רציתי לשאול מה ההבדל בין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N270 1.6GHz לבין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N280 1.66GHz ? (אני לא ממש מבין במחשבים וזה)

ל

פורסם

קודם כל תן דגם מדוייק של המחשב,

1. לפי הנתונים בערך אני משער שהתוכנה תעבוד בצורה טובה על המחשב.

2. ההבדל הוא כמו שרשמת כבר הIntel Atom N280 מגיע בתדר של 1.66 לעומת הIntel Atom N270 שמגיע בתדר של 1.6 ,מה המשמעות? 0 ,כלום ,אין משמעות.

אבל אני מציע לך לתת תקציב מקסימלי ונמצא לך מחשב הכי טוב שתוכל לקבל בתקציב,

פורסם

כמו כן נא להוסיף את התקציב לכותרת.

פורסם

מהתנסות קצרה עם המחשב הזה MSI U100 באמת מחשב אחלה

במחשבים מסוג הזה לזיכרון של 2gb אים שום תועלת אפילו לא הקטנה ביותר לכן קח את גרסת ה - 1gb

לגבי n270,n280 לא תרגיש בהבדל בביצועים

האם לדעתכם התוכנה אדובי פרימייר (תוכנת עריכה) תעבוד לי על המחשב הזה?

התוכנה תפתח אם לזה אתה מתכוון . אבל היא לא תהיה שימושית

פורסם

מהתנסות קצרה עם המחשב הזה MSI U100 באמת מחשב אחלה

במחשבים מסוג הזה לזיכרון של 2gb אים שום תועלת אפילו לא הקטנה ביותר לכן קח את גרסת ה - 1gb

על מה אתה מדבר? למה שהוא לא ירגיש הבדל ביצועים בין 1GB ל 2 GB?? ,השיפור הכי ניכר דווקא נמצא בהרחבת זיכרון מ1GB ל2 GB . לא לבלבל אותו. :nono:

לגבי n270,n280 לא תרגיש בהבדל בביצועים

נכון, כבר ציינתי את העובדה.

מה הכוונה במשפט הזה?

פורסם
על מה אתה מדבר? למה שהוא לא ירגיש הבדל ביצועים בין 1GB ל 2 GB?? ,השיפור הכי ניכר דווקא נמצא בהרחבת זיכרון מ1GB ל2 GB . לא לבלבל אותו. :nono:

אתה זה שמבלבל אותו

מדובר על מחשב שמריץ windows xp עם מאיץ גרפי של gma950 ומעבד חד ליבתי atom n270 ודיסק קשיח איטי בהשוואה לדיסקי 3.5'

בזמן איתחול המערכת לא תהיה שיפור

לגבי תוכנות: דבר ראשון מה שיגביל זה המעבד בתוכנות שדורשות כוח עיבוד

אפילו אם תתקין תוכנת אנטיוירוס (נורטון)+השירותים והתוכנות שבאות מותקנות על המחשב זה תופס כולה 280MB ואם תפתח אופיס + דפדפן ומספר כרטיסיות גם במצב הזה הזיכרון לא יתן שיפור כי המעבד פשוט "יחנק"

החמצתי משהו?

מה הכוונה במשפט הזה?

הכוונה היא שזמן התגובה יהיה כל כך איטי וכל ביצוע של פועלה/עריכה תיקח הרבה זמן

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים? לוותר על המחשב הזה?

עם כן איזה מחשב נייד אתם ממליצים עד 3K ? (לשימושים : גלישה, תוכנות מסרים, מוזיקה ופעם ב- עבודה בתוכנת אדובי פרימייר וצפייה בסרטים לא באיכותHD)

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים