עבור לתוכן

מתלבט לגבי בחירת רדיאטורים למערכת קירור מים.

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים

אני בתהלכי בניה של מערכת קירור מים ונתקלתי בדילמה לגבי בחירת רדיאטור מתאים.

מדובר במארז שיכול להכיל רדיאטור עד 3X120 ו 140X2 . כלומר אני מחבר בין שני רדיאטורים.

האופציות שעומדות לרשותי :

1. thermochill pa120.2 + thermochill pa120.3 (במחיר של 230 דולר)

2. HW Labs Black Ice GT Xtreme 280 + HW Labs Black Ice GTX360 (במחיר של 210 דולר)

3. Black Ice GT Stealth 360 XFlow + HW Labs Black Ice GT Stealth 280 (במחיר של 125)

4. Swiftech MCR220-QP Quiet Power 2X120mm + Swiftech MCR320-QP Quiet Power 3X120mm (במחיר של 90 דולר) אפשר גם להביא את האופציה הכפולה של הרדיאטורים האלה (במחיר של 130 דולר)

5 . Feser X-Changer Dual 240mm Extreme + Feser X-Changer Triple 360 mm Extreme (במחיר של 250 דולר)

השאלה היא איזה מן השילובים יתן את מירב הביצועים ביחס למחיר ? אין לי בעיה של תקציב, אבל אני דיי בתלבט בין ה SWIFTECH ל BLACK ICE GT STEALTH נראה לי התוספת של עוד 100 + דולר לטובת האחרים לא יתנו שיפור ביצועים משמעותי ....

אשמח לשמוע את דעתכם בעיניין .

תודה.

פורסם

עם שני לופים אני לא רואה שום בעיה להתמודד עם חום המופק ממערכת כבדה מאוד (CF\SLI מקורר מים + קירור למעבד).

לכן אני לא רואה שום צורך מיוחד להוציא יותר כסף מאופציה 4 המצוינת ומשאבה נפרדת לכל לופ.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהאופציה הכפולה של ה SWIFTECH מכסה אותי ?

פורסם

כן הם נותנים ביצועים ברמה של הThermoChill והFeser, בפחות מחצי מחיר.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם שווה להשקיע בגירסה עם הרדיאטור הכפול או שאין צורך ואפשר להסתפק ברגיל ?

פורסם

פותח התרד כבר עניתי לך בתרד אחר..וציינתי שכל עוד אתה הולך לקרר רק את המעבד..שני רדיאטורים זה מיותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים