עבור לתוכן

סמסונג T260HD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות T260HD לשימוש יומיומי במחשב (ברור לי שזה מסך ענק), לשימוש כמסך ל-PS3 ולצפיה בטלוויזיה דיגיטלית.

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על שימוש כמסך מחשב מאנשים שקנו אותו.

הבנתי שיש למסך ממיר דיגיטלי מובנה שמאפשר לקלוט שידורים דיגיטלים מהאוויר. ראיתי שבארץ יש שידורים דיגיטלים ניסיוניים. יש למישהו נסיון עם זה?

שאלה נוספת היא האם הדגמים שנמכרים בארץ כוללים חיבור SCART כמו הדגמים האירופאים או ללא חיבור SCART כמו הדגמים האמריקאים כך שמידת הצורך אוכל לחבר למסך ממיר של YES או HOT.

האפשרות האחרת שלי היא פשוט להתפשר על ה-T240, לחסוך 600 שקל ולשכוח מכל הסיפור של הטלוויזיה.

תודה.

פורסם

אני חושב ש26" זה פ33ה , ממש אידיאלי , לפחות לעומת ה32 שהיה לי לפני ובטח מאשר ה17 שהיה לי לפניו.

יש לו כמה חסרונות עם יתרון בולט של מחיר.

לגבי אם לקחת HD או לא , שיקול שלך , אני למשל קניתי ב150 ש"ח כרטיס טלויזיה , אבל אולי עשיתי טעות.

סך הכל , רואים אחלה סרטים ומשחקים וטקסט , גם מקרוב.

וקח בחשבון שאם תחשוב אפילו על לעבוד מתחת ל1920*1200 זה יהיה לך גדול מדי , אני לא שיניתי כלום בחלונות (כמו גודל הפונטים והאיקונים) ובגלל הרזולוציה זה נראה כמו 1024*768 ב17" , ממש DELIGHT.

החסרונות הם שאי אפשר להוריד אותו למטה, להזיז לצדדים או לשים לו זרוע.

מה גם הניגודיות דינמית זה הדבר הכי מעצבן שיש כאשר מפעילים אותו , במיוחד בסדרות חשוכות כמו Supernatural - אבל מועיל בMirrors EDGE שמסנוור.

בקיצור אני ממליץ.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה...

מה עם הטיונר, מישהו ניסה אותו? ומה לגבי ה-SCART?

פורסם
  • מחבר

מישהו? אף אחד לא יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים