עבור לתוכן

אתחול "כפול בלוח GA-EP43-DS3L

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

העלתי את השאלה גם בפורום מעבדים ולוחות אם אבל אולי דווקא זה הפורום המתאים...

בכל אופן, האם מישהו מכיר את התופעה (וחשוב מכך את הפתרון) של אתחול כפול בלוח ga-ep43-ds3l?

בכל פעם שאני מאתחל את המחשב (בין אם זה ע"י לחצן RESTART או ע"י כיבוי והדלקה) המחשב נתקע במסך שבו מוצגים פרטי לוח האם ומתבצעת ספירת הזכרון.

בשלב הזה, המסך מוחשך והמחשב מבצע אתחול מלא מחדש.

התופעה חוזרת באופן עקבי בכל פעם ללא יוצא מהכלל!

(כמו כן, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה הנובעת מ-OC כלשהו. אבל גם לאחר טעינת ערכי DEFAULT ב-BIOS לא חל שינוי)

פורסם

המחשב נדלק אחרי זה?

פורסם

גרסאת הBIOS עדכנית? יכול להיות שמשהו בפנים מקצר?

פורסם

גם לי יש בעיה דומה בלוח הנ"ל...

כשאני מכבה את המחשב לפעמים ( פעם ב... ) לפעמים כשאני בא להדליק אותו ואני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לבידיוק 2 שניות ואז נכבה ואז נדלק שוב פעם רגיל ... תופעה מוזרה מאד ... אני ב OC אבל מוזר לי שזה ככה כי לעפמים זה מסתדר ... ולא לא עדכנתי ביוס כי זה מסתבך לי באמצע

האם זה הבעיה ?

פורסם
  • מחבר

ChaoShon: בעליה השניה הכל תקין ועובד כרגיל.

לגבי עדכון BIOS זה שווה ניסיון (אנסה כשאגיע הביתה) אבל בכל זאת אני בספק שזה העניין שכן העדכונים האחרונים מטפלים ב-OC של הזכרונות (לפי אתר gigabyte) בלבד...

קצר פנימי עוד פחות סביר כי בעליה שניה, כאמור, הכל תקין וכן התופעה חוזרת על עצמה בכל פעם ללא יוצא מהכלל.

guy: זה קורה לך רק אחרי ה-OC. בהגדרות יצרן אין בעיה? ראיתי בפורום אחר מישהו עם בעיה דומה ואצלו הבעיה נבעה מהגדרות ה-STRP של הגשר הצפוני. אם הגדרת STRAP 333MHZ ואתה עם FSB של מעל 400MHZ נסה להגדיר את ה-STRAP ל-400MHZ.

פורסם

זה קורה גם אצלי בלוח...זה בגלל הOC...כשאני עושה OC שהמערכת לא יכולה לעמוד בו..המחשב נדלק.נכבה(מתאפס)..ואז הוא נדלק כמו שצריך.!

שים לב שכשהוא חוזר אין OC!

פורסם

ה FSB שלי הוא 400 בול

ה OC יציב + זיכרונות ...

מה שאני מנסה להגיד ... שהמחשב עושה דאבל ריסט הוא לא מאפס בחזרה את הביוס הוא נשאר עם ה OC פשוט הוא עושה דאבל ריסט

כן זה קורה רק ב OC

מזה ה STRP ? איזה הגדרה בידיוק זה ? ...

פורסם

לי יש את אותו הלוח והוא לא עושה את זה.. יכול להיות שזו בעיה פיסית כלשהי בלוח? (לדוגמה כשהוא נדלק אין לו מספיק מתח אז הוא מאפס את עצמו), לדעתי תעלו את המתח ממש טיפונת (רק קפיצה אחת) ותראו אם זה ממשיך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים