פורסם 2009 במרץ 2616 שנים אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח.חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה.הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondbackיש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר?חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר.תודה!
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים בתקציב של 300 אפשר לקחת MX518 ו-Razer Goliathus Speed ( בגודל ALPHA, האחרים יותר קטנים וגם קצת פחות יקרים ) שילוב בין אחד העכברים הכי טובים לפאד הכי טוב היום בשוק.לא חושב שה-DeathAdder מהווה אפשרות אלא אם כן תגדיל את התקציב. העכבר בעצמו עולה בסביבות 250-300 שקל כך שקשה לשלב איתו פאד ברמה כמו של ה-Goliathus למשל.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים הפד הזה זבל והוא טוב רק לחודש הראשון שהוא נמצא בשימוש.קניתי בהמלצה של רונלדו^ את הפד ואחרי חודש+ הוא כבר לא כזה מהיר ושלא נדבר על זה שהוא מתלכלך בכזו קלות שאני לא מבין בכלל איך.פשוט בולשיט בכדי לגנוב לאנשים כסף. אשכרה פד חד פעמי
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים קח G5 + steel series qck או גירסאת ה +אני משתמש ב G5 וה steel series qck ואני מרוצה..ההיתי משחק CS 1.6 והיה לי דיוק מצויין אני אומר תילך על השילוב הזה..=]ות 50 -30 שקל שנישאר תביא לו..D=
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים יש לי אותו כבר 3 חודשים והוא בידיוק באותו מצב מבחינת הכל, להבדיל מה-QCK שמתחיל להפרם בקצוות אחרי חודש בערך.לא יודע מה אתה עושה על הפאד הזה אבל ל-99% מהאנשים מדובר בפאד עמיד מאוד יחסית לפאד מבד, ומבחינת ביצועים אין לו מתחרים.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים לפעמים אני עושה עליו מוקפץקיצר בא לי את העכבר ממבה הזה \:אגב, הפדים הכי טובים זה הקשיחים? זה בעצם פד פלסטיק או שעל החלק העליון יש מן בד כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.