פורסם 2009 במרץ 2816 שנים בכיף תוכל להכנס לגלריה שלי ולראות אולי תוכל לאהוב את התחום למדתי בנוסף לצילום גם דרים על ציפורים מה שפעם היה נראה לי נושא דיי לא קשור ומוזר.... baker2g.photolight.co.il 8)
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מחבר הסתכלתימרשים מאודחוץ מהעובדה שלא יהיה לי מושג איפה למצוא חצי מהציפורים האלהדווקא יש משהו מוזר שיש לי לחלוקכבר עונה שניה(אני מניח שהם נודדים אז זה בא בעונות)שנץ ישראלי מצוי או איך שלא קוראים לו(מצאתי בויקי)בונה קנים ומגדל גוזלים בבניין שלי.כמה הזדמנויות צילום פיספסתי בגלל העדר טלפוטו כבר.אני מקווה שהטמרון תספיק כשתבוא(בתקווה בקרוב)כאלה בדיוק לעיתים 3 או ארבעה ביחד נחים לעיתים על גג הבניין שליhttp://www.tatzpit.com/Site/pages/inPage.asp?catID=9&subID=12&subsubID=481
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים תודה! אתה בטוח שזה נץ? אולי זה בז הם מאוד דומים ונוטים להתבלבל נפוצים יחסית וכן בונים את הקן שלהם במקומות אורבניים הלואיי אליי שיהיה לי בביניין חוץ מיונים אין לי כלום..... ציפורים יש בכל מקום ממש מתחת לבית שלך יש מלא אני מבטיח לך אני גם לפני שהתחלתי לא הייתי מבחין בכל הציפורים האלה מקסימום שהייתי רואה זה עורבים יונים ודרורים שמהם יש בכמויות איזה עדשה אתה מתכוון לקנות?
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר טמרון 70-300 נראה ליהבנתי מהרבה דיונים שהיא עדיפה על הסיגמההאופציה הנוספת היחידה שיש לי היא פנטקס 55-300 אבל היא עולה מעל פי 2 מהטמרון. ולא חושב שאפשר למצוא אותה יד שניה.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים זאת הסיבה היחידה שלא קניתי מצלמה של פנטאקסלמרות שהיא נורא טובה(יחסית) מכל הבחינות אין לה מבחר גדול ואיכותי של אופטיקה שמתאימה....אופטיקה טובה = הרבה כסף פה אין נוסחת פלאמה שאתה משלם זה בדיוק מה שאתה מקבל
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר כן זה בעייתיאבל אני מניח שלצרכים ההתחלתיים שלי זה יספיקאחרכך מקסימום ניפטר מחלק נראה כבריש גם 75-300 של פנטקס אבל היא עוד זולה מהטמרון וממש זבל שמעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.