עבור לתוכן

בחירת RAM

Featured Replies

פורסם

הי, יש לי E6600 מחובר ל OCZ Vendatta 2 Heatsink , על גבי Asus P5B.

הזכרון הנוכחי שלי הוא Kingston 2*512 4-4-4-12, על 800MHz. כרגע אני ב OC קטן (מעבד ב 3.0GHZ) ובינתיים הזכרון מתפקד יופי.

אני רוצה לקנות עוד RAM, ומתלבט מה עדיף מבחינת ביצועים ועמידות ל OC. ראיתי את ה OCZ Platinum Rev.2 ואת OCZ Reaper, שניהם ב -220 ש"ח ל 2x1GB.

אחד מהם עדיף על פני השני? בביקורת שקראתי נאמר כי הקירור של ה Reaper לא עוזר בכלום, וחוץ מיופי אין משהו מיוחד בזכרון הזה.

תודה!

פורסם

לא ממש..לך על מה שזול יותר..כמו כן לדעתי אם כבר אתה רוכש עדיף להחליף את הזיכרון הקיים שלך בקיט של 4GB..

אבל זה שיקול שלך..

פורסם
  • מחבר

לא ממש..לך על מה שזול יותר..כמו כן לדעתי אם כבר אתה רוכש עדיף להחליף את הזיכרון הקיים שלך בקיט של 4GB..

אבל זה שיקול שלך..

כן, אני לא פוסל את האופציה הזו.

האם יש זכרונות אחרים הידועים כטובים מבחינת OC? או שפשוט לקחת את ה OCZ Platinum?

פורסם

בעקרון יש את הדגמים/קיטים של G SKILL שמגיעים במחיר מצחיק ועם יכולת OC טובה יחסית..אבל עד באס של 400 שום זיכרון לא יגביל אותך..

פורסם

עם מכפלה מקסימלית של 9 ובתדר של 3Ghz אתה אמור להיות עם FSB של 333Mhz.

אז למה בידיוק אתה צריך זיכרונות שמהירים יותר מ-800Mhz? אנסח שוב: אתה לא צריך. ;)

פורסם
  • מחבר

TaoTao וגם Nike - תודה על התגובה.

אני לא צריך כרגע שום דבר מעבר ל-800, אבל תהיתי אולי לחשוב בכיוון של זכרון שיעבור גם למחשב הבא, ולכן תהיתי האם לקנות משהו בתדר גבוה יותר.

מצד שני, עד שאני אקנה את המחשב הבא, זה כבר בטח יהיה DDR3...

תודה על העזרה של כולם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בעיה אפשרית:

הזכרון שאני מעוניין בו (4-4-4-15) רץ על מתח של 2.2V, עפ"י הגדרת OCZ. הלוח שלי (Asus P5B) תומך ב 1.8-2.1 וולט לזכרון.

האם תהיה בעיה להריץ את הזכרון על 2.1?

אם אני עושה OC למעבד, בהכרח אני אצטרך להוסיף מתח לזכרון בשלב כלשהו? אני מדגיש שהמטרה שלי היא OC למעבד, לא ל-RAM.

האם יש אפשרות לגרום ללוח להוציא יותר מ2.1volt, או שזה לא אפשרי/מומלץ?

יש זכרון דומה, אבל עם תזמונים של 5-4-4-15 ומתח של 2.1.

האם תהיה בעיה להוריד אותו ל 4-4-4-15 והאם עלולה להיות בעיה מבחינת OC למעבד, כמו ששאלתי ממקודם?

שני הזכרונות הנל" זהים במחירם, אגב.

תודה!

פורסם

בגדול האם תוריד את התיזמונים אני לא חושב שתהיה בעיה לעבוד על 2.1V (יש אפשרות שגם בלי שינוי)..

וכל עוד אתה לא עובר את ההתדר סטוק של הזיכרון..אין סיבה שתגרום לך לעלות את המתח שוב...

לגבי רמת המתח..אני מציע לבדוק בביוס ה הMAX שכן יש אפשרות שבביוסים יותר חדשים ההגדרה עלתה..

ואם לוח האם לא מאפשר העלאה...אז רק מוד פיזי יאפשר את זה..משהו שלא קדי להתעסק איתו..

ובגדול הזיכרונות די זהים..ככה שזה רק מחזק את העניין לגבי העבודה עם 2.1V..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים