עבור לתוכן

DELL2209 האם הוא המסך המתאים? תקציב משוער 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חברים,

האמינו לי שכבר אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם:

אני מעוניין לראות במסך סרטי HD ולכן אני מחפש מסך מחשב שיהיה FULL HD

ממיטב הבנתי (המועטה) המסך הנ"ל הוא לא מסך FULL HD (בגלל איכות הפנל) ולכן על אף המלצותיו הרבות הוא כנראה לא מה שאני מחפש.(או שעשיתי סלט כאן)

לצורך דיוק- המסך מיועד למשחקים, לסרטים HD (אני עומד לרכוש סטרימר) וגלישה באינטנרט, מרחק הצפיה הינו כ- 80 ס"מ

כרטיס מסך GFORCE 7600

מה עושים על איזה מסך כדאי ורצוי לרכוש

מביענה תקציבית עד 2500 ש"ח.

תודה אנשים!!!

פורסם

יש מסך 23 שהוא FHD ועם פאנל טוב (P-MVA) אבל הוא ישן יחסית ופחות טוב מה - DELL 22009WA מלבד עניין הרזולוציה.

לינק - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VP2330WB&cart=12380473434616015〈=heb

עולה 2600 ש"ח (רק 400 ש"ח פחות מה - PHILIPS 240PW9EB המצוין).

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת, כפי שדרוש בחוקי הפורום.

אני מסכים להמלצות של דניס. כמו כן, אנשים הרבה פעמים מתלהבים מהרעיון של HD בלי להבין ת'כלס מה זה אומר. האם אתה באמת מתכוון לצפות בסרטים רבים ברזולוציה של 1920*משהו?

פורסם

בסופו של דבר כולם יראו Full HD, שמשקיעים על משהו כמו מסך שהוא לפחות ל 3 שנים קדימה עדיף ללכת על האופציה של FHD.

פורסם
  • מחבר

השאלה שעומדת כרגע על הפרק היא מה כדאי...

הטלויזיה שלי בסלון היא FULL HD , לשם צפיה בתכנים של HD אני קונה סטרימר(HDX1000) שבאמצעותו אצפה בסלון

כעת נותר ענין מסך המחשב וכאן היא השאלה, מצפייה וקריאה ומניסיון של רבים והמלצות כולם,מסך הדל 2209 מככב ולמען האמת מאוד מתחשק לי לקנות אותו

מצד שני לפעמים בא לך לראות במחשב את הסידרה/סרט שבא לך ולא לרוץ לסלון ולכן כאן היא ההתלבטות...

רוב השימוש יהיה צפיה בסרטים, משחקים(לא משחקי רשת) ואינטנטרט.

ובראיה לשנים קדימה אכן לכולם יהיה מסך FHD ...אז מה אתם אומרים...באמת חשוב לי לשמוע את חוות דעת כולכם...

מה כל אנשי הפורום שקנו את ה-2209 יכולים לספר על צפיה ברטים/משחקים?

תודה על עזרתכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים