עבור לתוכן

מחפש כרטיס חדש שיחליף את ה-7300 המת שהיה לי, עד 200(גמיש)

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות.

לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250.

הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI.

אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס.

כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. :lol: ויש גם חנות שכונתית ששם הם אולי יעשו לי הנחה קטנה(המחירים שם ממוצעים מאוד לשוק).

מהסטיקי שיש מצאתי לנכון את הכרטיס- ATi Radeon HD4350 Silent LP , במחיר בטווח של 220 עד 280 נראה לי כרטיס סביר ביותר ומצוין למטרותיי.

הרבה תודה רבה על העזרה ואשמח מאוד לעוד הצעות! ;)

נ.ב-

מה נותן לי יותר זיכרון בכרטיס? אני פשוט נוב בנושא. ולמה יש כרטיסים שיש להם שתי גרסאות?(מבחינת זכרון)

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת מה כל כך מיוחד בו לעומת כרטיסים אחרים, העובדה שיש לו סוג של CF פנימי?

העובדה שיש לכרטיס הנ"ל 256 זכרון זה מהווה בעיה כל שהיא או משהו? במשחקים הוא יהווה כרטיס סביר שיריץ לי את מרבית המשחקים על ממוצע ככה שיהיה נחמד?

סה"כ כרגע הוא נראה לי אולטימטיבי אלא אם מה שהצגתי מקודם יותר טוב, כאן אני לא לגמרי מבין ויודע מה יותר טוב כי איני מבין בכרטיסי מסך.. :-\ (גם הבנתי שיש לו כמה גרסאות של חברות שונות וכאלה..)

פורסם

מה שמיוחד היא העדיפות המוחלטת שלו על כל כרטיס שעולה פחות בהפרש גדול יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים