עבור לתוכן

מתלבט לגבי לוח אם למחשב חדש, תקציב עד 450 ש"ח ללא OC

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לפני קניית מחשב חדש, לצרכים של אינטרנט וסרטים (בלי משחקים ובלי OC) ונסגרתי על הכל חוץ מלוח אם...

מעבד E7400, זיכרון 2X1GB קינגסטון, וכרטיס מסך GIGABYTE GV-N95TOC-1GI

בהצעה בפורום מפרטים, הציעו לי את GA-G31M-S2C של Gigabyte. אבל הבנתי שזה צ'יפסט ישן ולוח פשוט וזול (הם גם הציעו לי מעבד Dual Core, ולמרות שאני יודע שזה כנראה overkill לצרכים שלי, אני עדיין רוצה C2D ולוח אם טוב יותר שיחזיקו הרבה שנים).

המוכר שאני קונה ממנו הציע לי את DG41TY של אינטל, הוא אמר שהוא ממליץ רק על אינטל כי האמינות שלהם היא הכי גבוהה ויש אצלם 0 תקלות. מצד שני זה נראה לי לוח יותר מדי יקר לצרכים שלי, עם כרטיס מסך טוב שאני בכלל לא אשתמש בו (אני לוקח חיצוני כי חשוב לי תמיכה ב-HD ויציאת TV OUT שאין בלוח הזה).

אז הוא הציע לי במקום את DG35EC שהוא קצת יותר זול ועדיין טוב.

ואז שאלתי טכנאי מחשבים שהיה אצלי כמה פעמים והוא אמר שאינטל פחות טובים בלוחות אם ושכדאי לי ללכת על Gigabyte או ASUS...

בקיצור, אני :s05:

אשמח לקבל את המלצותיכם ללוחות אלה או אחרים, כאלו שהם קצת באמצע בין מעולה לפשוט.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

בבקשה... אני רוצה לסגור את העיסקה

אף אחד לא יודע?

פורסם

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

לעניין-

E5200 עם לוח G31M-S2C מריץ תוכן 1080p חלק. אתה לא צריך יותר מזה, אבל אם דרושה לך יציאה מסוימת אז מן הסתם שזה מצדיק לקחת לוח יקר יותר או כרטיס מסך יעודי שיספק/ו את היציאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים