פורסם 2009 במרץ 2516 שנים עברתי פה על כמה נושאים ונוכחתי לדעת שייש פה אנשים שבהחלט יודעים על מה הם מדברים.אז אני בהחלט ישמח אם מישהו יעזור לי עם הבעיה שלי.כשאני מכבה את המחשב הוא רושם לי שגיאה בקובץ DLL ואז נפתח לי חלון שאני יכול ללחוץ על סיים כעת והוא מכבה את המחשב.מה זה ה-DLL הזה והאם יש לי אפשרות לתקן את איכשהו.תודה רבה מראש לעוזרים. דני
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר אוקי. תיקון, הודעת המערכת היא כך: אתחול קובץ DLL אתחול הישום נכשל מאחר שתחנת החלון כבתה.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים הבעיה שאתה מתאר לא כ"כ ברורה,תעשה בבקשה צילום למסך(Print Screen) לשגיאה הנ"ל ותעלה לכאן.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר א.אני לא יכול לצלם את המסך כי זה קורה בעת ניתוק או כיבוי המחשב כך שדרך תוכנה אני לא יכול לצלם את המסך.ב.כתבתי ואני יכתוב שוב את השגיאה. (זה מילה במילה מה שכתוב בשגיאה)אתחול קובץ DLL. אתחול הישום נכשל מאחר שתחנת החלון כבתה.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים בכותרת של החלון בטח יהיה רשום את שם הקובץ במלואו, תנסה למצוא את זהאין אפשרות לנו לדעת מה הבעיה בלי להבין על איזה קובץ מדובר
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים ע"פ מייקרוסופט הקובץ הזה שייך ליישומי OFFICE ויש פה מדריך כיצד לפתור את הבעייהhttp://support.microsoft.com/kb/841477
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר אני מאוד מעריך את עזרתך, הצלחתי לפתור את הבעיה. טוב שייש אנשים כסוגך.המוכנים להושיט עזרה לאנשים שלא מתמצאים יותר מידי ברזי המחשב.תודה כנה.דני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.