עבור לתוכן

אוברקלוק לכ.מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אממ לא כתוב פה כלום (וגם אין שום אופציה לOC)

מוזר:[br]פורסם בתאריך: 25.03.2009 בשעה 18:36:21

אהה אוקי.. כתוב שהתדר 500MHz והזכרון 950MHz, אבל ב-GPU-Z כתוב שהתדר 800MHz..

[attachment deleted by admin]

• תגובות 36
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך לפי התמונה, קודם 1 אחרי זה 2.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אהה אוקי כן התדר שלי 800 והזכרון 950

כמה להעלות ובמה? איך אני בודק טמפ' במאמץ ובמנוחה (אם אני צריך)

פורסם

תעלה לאט לאט בשניהם ,ז"א 10MHZ לליבה ואז 10 MHZ לזיכרון, לאט לאט, תאשר ,תבדוק טמפ, בדרייבר שלך ,תכנס לממשק של הקטאליסט, ואז תעבור לאופצייה של ATI OVERDRIVE שגם כן נמצאת בדרייבר, שם אתה תראה את מד הטמפ'.

אני ממליץ לך שכל 50-70 MHZ שאתה מעלה, תפעיל קרייסיס למשל, תשחק איזה 20 דקות, תראה אם הוא יציב, במידה והגעת לתדר מקסימלי ויציב, אני משער שמשהו כמו 850/1000 תבצע איזה בדיקת מאמץ עם אחת התוכנות ,יש אותן פה במדור ההורדות,

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להעלות את האחוזים של המאוורר של הכ.מסך?

פורסם

פותח התרד לפני הכל אני מציע לך לעיין במדריך שנמצא במדור המדריכים באתר..

כמו כן לבדוק טמפ'..ולציין איזה גירסה יש לך בדיוק (חברה/דגם) ?

פורסם
  • מחבר

כן כבר הבנתי איך עושים את האוברקלוק עצמו, אבל יש לי כמה שאלות עכשיו:

1) איך אני משנה את המהירות של המאוורר של הכ.מסך?

2) איך אני יודע שהגעתי לגבול של האוברקלוק, ואיך אני יודע אם הוא יציב?

3) רק כדי להיות בטוח-אני צריך להעלות בקפיצות של 10MHz בתדר ובזכרון, וכל קפיצה לעשות בדיקת טמפ' ובדיקת מאמץ?

עוד דבר: מישהו יודע מה הטמפ' המומלצת לכ.מסך לפני שיקרו לו נזקים כלשהם?

פותח התרד לפני הכל אני מציע לך לעיין במדריך שנמצא במדור המדריכים באתר..

כמו כן לבדוק טמפ'..ולציין איזה גירסה יש לך בדיוק (חברה/דגם) ?

החברה, הדגם והשאר מצוינים במפרט[br]פורסם בתאריך: 25.03.2009 בשעה 21:50:26

עדכון: שמתי לב שפה (http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/344) כתוב שהסוג זכרון הוא GDDR5, אבל באתר של סקיי פי סי כתוב שזה DDR5.. מה ההיגיון?
פורסם

1. באפשרויות הFAN בRIVA TUNER..

2. בודק יציבות..אם הכל יציב (משחקים וכו) אז הכל בסדר..אם לא הגעת לגבול.

3. בגדול אין מספר ספציפי לקפיצות אפשר לעלות גם ב20MHZ ולבדוק..זה החלטה שלך..

לגבי הטמפ' לא מומלץ לעבור את ה80+ במאמץ..

ואין HD4870 שהוא DDR5 אך ורק GDDR5..זה פשוט טעות בחנות..

כמו כן מכל השאלות שלך אני מסיק שלא ממש קראת על הנושא באתר ובמיוחד בפורום..אני מציע לך לנסות את זה..

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה..

מחר אני אהיה בבית, אנסה את החלק המעשי ואעדכן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמה זמן כל בדיקת מאמץ צריכה להיות? האם היא צריכה להיות רק בתוכנה? או לשלב בין התוכנה ל Crysis? [br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 15:01:24

עדכון:

טוב עכשיו אני עם התדר על 846MHz, והזכרון על 983 וזה לבעמים קצת מהבהב, נתקע וכו'.. מה ההיגיון? הוא כולה על 60 מעלות במאמץ..

פורסם

זה לא קשור רק לטמפ', הספק לא תמיד עומד בזה, וכמה שזה נשמע הזוי, זה המון עיניין של מזל .

פורסם
  • מחבר

הספק? יש לי מרווח בטחון של 100W..

אם אני אוריד את הOC של המחשב עצמו לגמרי אני אוכל להמשיך בOC של הכ.מסך? או שיהיה לי צוואר בקבוק?

פורסם

אתה לא אמור להרוס משהו כדי לתקן משהו אחר, על כל פנים, אני מציע שבשלב זה תבטל את הOC של המעבד, רק לשם הבדיקה ובכדי שתוכל לקבל ריזיקה עד לאן אפשר להגיע עם המערכת שלך, אז תבטל, תמשיך עם OC לכרטיס מסך, תראה אם זה הOC למעבד שמפריע לך ותפעל בהיגיון.

פורסם
  • מחבר

אוקי, הגעתי לתדר של 840MHz, זכרון 990MHz (בסוף השתמשתי פשוט בדרייבר של ATI בשביל זה, ולא בRivaTuner). אם אני מעלה אפילו בעוד 5MHz התוכנה שמאמצת את הכ.מסך מתחילה להיקטע, המסך נהיה שחור וכו'.

הטמפ' שלי הייתה 56, עם fan speed של 100%..

האם התוצאה שהגעתי אליה טובה?

פורסם

תשחק קצת קרייסיס, משהו שיגרום לו להתאמץ, תראה אם המחשב קופא/מסכים כחולים/מבצע הפעלה מחדש לבד. המידה ואין את כל זה לאחר 25-30 דקות משחק אז אין סיבה לדאגה, ותבדוק גם טמפ' באמצע המשחק, ATL+ESC וכו', בקיצור ,זה השלב שאתה עוקב אחרי התוצאות ורואה איפה צריך לרדת,אם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים