עבור לתוכן

אוברקלוק לכ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בתחום האוברקלוקינג של כרטיס המסך, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך עושים את זה?

נ.ב

אני צריך שהאוברקלוק יתאים לאוברקלוק שיש לי למעבד (Q6600, 3.2GHz) ולא יעשה לי צוואר בקבוק. מה הבסיס? איזה תוכנות צריך?

תודה.

• תגובות 36
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צוואר בקבוק למעבד שלך זה בטוח לא יעשה.

אבל למה לך לעשות OC לכרטיס מסך שגם ככה בא עם OC מהמפעל? הביצועים לא מספקים?

בכל מקרה אם אתה מעוניין לבצע OC לכרטיס מסך תשתמש בתוכנה הכי עדכנית של RIVA TUNER

מה הטמ"פ של הכרטיס מסך במנוחה ובמאמץ לפני הכל?ותזכור לא להקפיץ את המד של מהירות הזכרונות והמעבד הגרפי יותר מדי, לדעתי תנסה 20 MHZ לזכרונות ולמעבד ותראה אם יש לך ארטיפקטים במשחקים או בבדיקה של ה RIVATUNER, ולאט לאט תעלה אבל לא יותר מדי.

בכל מקרה מהם מהירויות השעונים שמגיעים עם הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

אז זהו ש.. בקבלה של skypc כתוב OC Edition, אבל עכשיו (אחרי בערך חודש) כשבדקתי את הכל ראיתי שזה כמו בסטוק ולא עשו לו OC במפעל.. טוב אז איך אני מתחיל? איך אני בודק טמפ'? למה כל מתח שייך? וכו'.

ואת הזכרונות אני משאיר על 8XX (הכי קרוב לסטוק), ואת המתח שלהם על Auto (הRAM אני מתכוון).

פורסם

http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/344

מה שמצויין שם זה הכרטיס שלך? המהירויות וכו'?

אם כן אתה יכול לנסות להעלות את הזכרונות עד 800 ואת הליבה לכיווון 820, תראה איך זה עובד.

לפני הכל תבדוק טמ"פ, אין לך תוכנת ניטור שמגיעה עם הדיסקים של הכרטיס? בכל מקרה אתה יכול להשתמש בRIVA TUNER כמו שכתבתי, התוכנה חינמית אפשר להוריד אותה מכל מקום כמעט

אגב, אני רואה שיש לך וינדוס 7, אצלי משום מה מופיע ב GADGETS את הסנסור של NVIDIA ואיתו הטמ"פ של הכרטיס מסך שלי...תבדוק אולי אצלך זה גם מופיע, ממה שראיתי והשוותי אל מול RIVETUNER זה מדוייק לגמרי.

תתעלם בטעות חשבתי שיש לך וינדוס 7.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

אני משתמש בתוכנה הזו והיא מצויינת.

פורסם
  • מחבר

מה פתאום יש לי ויסטה פרימיום.. מה כתוב שיש לי ווינדווס 7?

אתה אומר תדר וזכרון.. אתה מדבר על המעבד והRAM? או על התדר של הכ.מסך והזכרון שלו?

פורסם

בלבלתם הכל פה,

תדר הליבה שלך אמור להיות 800MHZ

ותדר הזיכון אמור להיות 950MHZ * 4 שזה יוצא 3800MHZ אפקטיבי.

הליבה תופיע לך בRIVA TUNER ככה: 800MHZ

והזיכרון יופיע לך ככה : 950MHZ ,זאת במידה והוא באמת הגיע עם תדרים כאלה,

בכל מקרה, גם אם מופיע לך קצת פחות תעלה 10MHZ כל פעם ללילבה ולזכרון, לאט לאט ,תבצע בדיקות מאמץ ,עד שתראה שזה יציב, אני מאמין שאתה יכול להגיע בכיף ל850 לליבה ו1000 שזה 4000 אפקטיבי לזיכרון, ותבדוק טמפרטורות.

פורסם

כמה MHZ יש בכרטיס הזה שזה משוגע :P

אבל הוא לא ממש מבין בנושא קודם כל שיוריד תוכנה לניטור הטמ"פ הכרטיסים האלו ידועים כחמים גם כי המאוורר שלו מסתובב על רבע מהכוח כמעט...

פורסם

כן ,אמרתי לו.

למרות שיש בדרייבר.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק על איזה תדר אני עובד כרגע?

פורסם

הורדת RIVA TUNER?

תוריד, וכשתפעיל אותה אחרי ההתקנה זה יראה לך באילו תדרים את נמצא.

תבדוק טמפ'.

פורסם

כן ,אמרתי לו.

למרות שיש בדרייבר.

אתה מבין ב ATI יותר ממני :)

כל קרה מחכים לתשובות ChaoShon שנוכל לעזור לך.

:)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוריד, ולפני ההתקנה הוא כותב לי שאין לי דרייברים מתאימים של nvidia.. למי שלא הבין יש לי HD4870

[attachment deleted by admin]

פורסם

:lol: :lol:

איך הגעת לדרייברים של NVIDIA??

רשמתי RIVA TUNER חחח

פורסם

בטח הוא ראה שם דרייברים והתבלבל קצת עם השמות,

לא נורא :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים