עבור לתוכן

שאלות בנוגע אוברקלוק למעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט של אינטל. ויש עליו קירור של arctic coller

יש לי כרטיס מסך 7950gt אי גי פי

2 גיגה זיכרון

ולוח אם של asus p4p 800 se.

אני מריץ למשל את קרייסיס ויש בעייה בביצועים שאני כמעט בטוח נובעת מהמעבד.

רציתי לעשות אוברקלוק למעבד- השאלה עד כמה אפשר להגיע עם הנתונים הנל? ואם בכלל מומלץ?

קראתי את המדריך של האוברקלוק אך לא הבנתי כלום למען האמת::( כי זה גם ביוס של לוח אם אחר-ואצלי הביוס שונה.

אפשר פירוט ממש שלב אחר שלב איזה תוכנמות להוריד ואיך לעשות?אני ממש ממש מתחיל אין לי מושג באובר קלוק תודה לעוזרים!!!

פורסם

אם אתה רוצה לבצע את ה-OC כדי שקרייסיס יעבוד טוב, אז אל תנסה...

אתה לא תראה שיפור ביצועים במשחק כתוצאה מה-OC.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,אז הבעייה בביצועים היא בגלל המעבד?כי ה 7950 gt אמור להיות יחסית בסדר לא?כי קראתי בפורומים ששמו יתו על נורמל את כל ההגדרות ועל 1024 על 768 ורץ 25 fps-30

אצלי הוא כל הזמן יורד ל12-15

זה אך ורק בגלל המעבד לדעתך?משחקים אחרים רצים יחסת נחמד מאוד.אפילו קרייסיס השני עושה פחות בעיות

פורסם

גם..המעבד מאוד חלש..הכרטיס מסך שלך גם לא "מלך"..אבל עדיין עם מעבד מתאים הוא יכול לספק אותך לFPS שציינת..

ומלבד הרזולוציה בדקת שאיון פילטרים מופעלים (AA וכו) ?

פורסם
  • מחבר

בדקתי יש אפשרות במשחק...אז סתם שאלה מה המעבד הכי חזק שאני יכול להחליף למחשב? יש מעבד של 4 גיגהרץ?או רק 3.8?

אני יודע שכבר עדיף לקנות מחשב חדש וכו,אבל לבינתיים

פורסם

זה תלוי בלוח האם שלך..בגדול הוא לא תומך ביותר מדי..רק דגמי הP4 למיניהם (לא כפולי ליבה וכו) ולכן השידרוג מיותר..

פורסם

מבחינת הלוח, לרוב מגיעים איתו בין 270-320MHz Bus שזה אומר מבחינת המעבד בין 4050MHz ל 4800MHz.

אילו זכרונות יש לך? (אם הם לא יספיקו, תוכל להישתמש במחלקים לזכרון\FSB)

כמובן שבמקום שדרוג למעבד אחר עדיף לעשות OC, בטוח המעבד שלך יעבור את תדר המעבד האחרון בסדרה.

באופן כללי, המערכת שלך חלשה למשחקים כמו Crysis, אחרי OC למעבד\לוח\זכרון\כ.מסך תראה שיפור יותר משמעותי באופן יחסי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים