עבור לתוכן

מתלבט בקניית דיסקמן MP3 וזקוק לעזרה וייעוץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני חדש בפורום ומעוניין לקנות דיסקמן MP3, התקציב הוא עד כ-700 שקל ואני רוצה במכשיר משוכלל יחסית הכולל

תמיכה בתיקיות, Multi Bitrate ו- Multi Session וכן ב-ID3tag, שיהיה בעל מנגנון אנטישוק חזק וטוב, קל, נוח, עם מקשים נוחים, שיבוא עם אוזניות, עדיפות לשלט ושיהיה בעל איכות סאונד ו-ווליום גבוהה

אני מתלבט בין דיסקמן של מותג גדול כמו Panasonic על הדגם SL-MP-36C:

http://www.wawawa.co.il/product.php?id=5899

ובין דיסקמן של חברה אלמונית יחסית שלא שמעתי עליה עד שחבר המליץ לי על דיסקמן שלהם - MPMAN והדגם הוא - CD 350:

http://www.mpman.com/e_image/eng_product011.asp#

עריכה: הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם והמחיר:

הדיסקמן של אמפימן:

היתרונות:

תאורת מסך, צג 3 שורות שמראה את שם התיקיה ושם הקובץ גם בלי תכונת ה-ID3TAG שלו, אנטישוק 480 שניות, אקולייזר 5 מצבים, ושלט.

החסרונות: חוסר במגביר באס, המכסה נפתח רק ב-15-20 מעלות ואת המכסה צריך להרים עם היד, אפשר להעביר תיקיות רק קדימה, אורך זמן סוללה של 12 שעות בלבד (למרות שיש לי מטען סוללות וסוללות נטענות בשבילו)

הדיסקמן הזה עולה 650 שקל.

והנה המתחרה - הדיסקמן של פאנאסוניק:

היתרונות: אמינות, מותג ידוע, בעל כפתור להגברת באס, נוחות של העברת תיקיות קדימה ואחורה, משך זמן סוללה של 30 שעות

החסרונות: אין שלט, אנטישוק של 150 שניות, צג שורה אחת שכדי לראות בו דברים אחרים צריכים ללחוץ כל פעם על כפתור כדי לראות דברים אחרים.

הדיסקמן הנ"ל עולה כ-580 שקלים.

פורסם

הנה נקודה חשובה - את הPANASONIC יהיה לך הרבה יותר קל לתקן בארץ אם אני לא טועה.

פורסם

Panasonic אין ויכוח

לחבר שלי יש את הדיסקמן הזה

באמת דיסקמן פשוט וקל

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכם, אשמח לקבל עוד תגובות

פורסם

הPanasonic SL-MP-36C באמת דיסקמן איכותי (כמו שהרבה אחרים אמרו פה,ל"Dark Mind" מהפורום יש אותו אולי הוא יוכל לספר עליו כמה דברים).

יש גם את הנגן של iMP-50 IRIVER שהוא בא מבית טוב יחד אם הרבה תכונות נוספות,

הכל אודות המכשיר תוכל למצוא פה.

פורסם
  • מחבר

אבל מישהו סיפר לי שה-MPMAN גם מצויין, בבקשה עוד דעות

פורסם

הנגן של PINE

באמת השקיעו בו.. ויש לך אחריות של אזטק!

פורסם

יש לי חבר שמשתמש ב Panasonic ויצא לי הרבה פעמים לשמוע בו. דיסקמן מעולה! מומלץ מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים