עבור לתוכן

איזה לוח אם מומלץ ל Q9550 עם CF? תקציב - 600-950 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC.

הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE?

תודה לעוזרים.

פורסם

ה - ASROCK P45XE-R לוח מצוין ל - OC ותומך ב - CF.

אם לא חסרים בו פיצ'רים שאתה צריך אז אין סיבה לקנות לוח יקר יותר לדעתי.

הנה ביקורת עליו - http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-core,2110-2.html (תסתכל גם בהמשך לאילו באסים ותדר סופי הוא מגיע)

יש אותו פה במחיר מצוין של 460 ש"ח - http://tahlit.com/ (משום מה אי אפשר לתת קישור ישיר אליו)

בחנויות אחרות הוא עולה 150-200 ש"ח יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

האם הוא תומך בשני ערוצים של 16 או כשיש CF הוא מוריד אותם ל 8 כל אחד?

פורסם

בשניים של X8 ב - CF (בשביל שני X16 צריך לוח עם ציפסט X38/48).

אבל לפי הביקורת הזאת זה לא ממש משפיע על ביצועים - http://www.tomshardware.com/reviews/crossfire-pci-express,2095-7.html

וגם עדיף לקחת Q9400 ולא Q9550, אתה משלם כמעט 300 ש"ח על תוספת תדר קטנה.

פורסם
  • מחבר

כן אני מכיר את הביקורת הזאת.

אם כבר אז אני חושב שעדיף להוסיף עוד 300 שקל ולקבל עוד קצת ביצועים. לא? השאלה היא באמת האם ה X48 לא ישן מידי.? יש לו בגשר גרסה יותר ישנה של הצ'יפסט של אינטל

נורא מפריע לי לחשוב שזה יגביל אותי.. (כמו שעכשיו ההארדיסקים שלי עובדים על SATA 1 ולא 2 כי המחשב שלי נורא ישן.. זה הורג אותי!) :)[br]פורסם בתאריך: 24.03.2009 בשעה 23:44:11

מה אתם אומרים על הלוח הבא? שווה משהו?

DFI LANPARTY DK X48-T2RS

מצאתי אותו ב 950 .

פורסם

אל תשקיע יותר מדי בדגמים ישנים על מערך מרובה כרטיסים

אם אתה רוצה OVER ביצועים קח GTX285/295 [אתה יכול להתפשר כמובן על פחות הלכתי על דוגמא שיש לך FULLHD]

לא יודע מה המסך הצרכים שלך אבל רק תדע שלפעמים כרטיס אחד עדיף על מערך של שנים :)

אגב אתה יכול לקחת P43 לחסוך מעט כסף ולקחת כרטיס חד ליבתי חזק כמו GTX285 שהוא הגיע למחיר תג של 1800 ולבצע בו O.C

אני בכול מקרה היתי לוקח NFORCE M.B עם GTX260 אם לא היתי קונה את ה GTX285 לפני חודש

פורסם

כן אני מכיר את הביקורת הזאת.

אם כבר אז אני חושב שעדיף להוסיף עוד 300 שקל ולקבל עוד קצת ביצועים. לא? השאלה היא באמת האם ה X48 לא ישן מידי.? יש לו בגשר גרסה יותר ישנה של הצ'יפסט של אינטל

נורא מפריע לי לחשוב שזה יגביל אותי.. (כמו שעכשיו ההארדיסקים שלי עובדים על SATA 1 ולא 2 כי המחשב שלי נורא ישן.. זה הורג אותי!) :)[br]פורסם בתאריך: 24.03.2009 בשעה 23:44:11

מה אתם אומרים על הלוח הבא? שווה משהו?

DFI LANPARTY DK X48-T2RS

מצאתי אותו ב 950 .

אתה לא תרגיש הבדל בביצועי ה -CF בין P45 ל - X48 ולכן חבל על ה - 500 ש"ח שלך לדעתי (מאד חבל).

וסתם לידע, מעשית אין הבדל בין SATA ל - SATA2 אלא רק תיאורטית אז אין לך מה להתבאס בכלל.

אם ממילא דיברת על OC אז ה - Q9550 מיותר לגמרי לעומת Q9400 ואפשר לקנות קירור מצוין בפחות מהההפרש ביניהם.

התוספת ל - Q9550 מיותרת לגמרי מבחינת תמורה למחיר.

והנה אתה כבר חוסך 800 ש"ח על לוח ומעבד תוך שמירה על אותם הביצועים (מאפשר לך לקנות שני כרטיסים ישר).

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה. אתה צודק.

לפי מה שראיתי ההבדל הוא של 5% פלוס מינוס בביצועים בין X48 ל P45 מבחינת CF.

אני באמת אלך על ה P45 וזהו.. בלי כאב ראש מיותר של להוסיף עוד כסף.

לגבי ה GTX 285, המסך שיש לי כרגע הוא 20 אינץ'.

חשבתי לקנות כרטיס אחד של HD4870 1GB ואחרי חצי שנה לקנות עוד אחד ולאחד ביניהם.

בביקורת של TOMSHARDWARE הם אומרים שם ש HD4850X2 שווה ערך ל GTX285 ושניים של 4870 1GB אפילו יותר טובים.

מה אתם חושבים?

פורסם

אני חושב ש - HD4870 אפילו עם 512MB יספק אותך לזמן רב יחסית.

כרטיס בודד כזה טוב ל - 1920X1200 אז לחשוב של - 1680X1050 צריך שניים זאת הגזמה פראית.

אם אתה רוצה להפוך את המערך הזה לאופציה הגיונית (אם כי עדיין לא ממש משתלמת למחירה) אז תעבור למסך 24.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

אני מתכנן בעתיד לקנות את המסך של DELL אבל את ה 22 אינץ' (אני לא זוכר כרגע את הדגם שלו אבל הוא מדובר פה רבות בפורום, זה שהפאנל שלו הוא לא TN).

יש לי עוד שאלה אחת,

אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך זה לא יגדיל את הביצועים במשחקים? כלומר, האם זה יעלה לי את ה FPS במשחקים?

אחרי הסתכלות רבה פה בפורום אני רואה שאנשים ממליצים פה על כרטיסים חזקים בעיקר בגלל הרזולוציה אבל האם אפשר לקבל יותר FPS באותה רזולוציה אם נוסיף עוד כרטיס?

תודה.

פורסם

לקנות לוח אם עם CF לעתיד-דבילי. קנה פשוט כ.מסך מצויין שיספיק לכמה שנים. כשתרצה לשדרג, לא תצטרך להחליף ספק. CF זה רק להווה, ולא טוב לתכנונים עתידיים. בקיצור, לוח שלא יגביל אותך בOC-קח P5Q.

פורסם
  • מחבר

על איזה כ. מסך היית ממליץ?

HD 4870 1GB נשמע טוב להווה?

פורסם

אפילו ה - 512MB יספיק.

לינק - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1322 (כרטיס מצוין במחיר טוב)

לקחת P5Q במקום ה - ASROCK לא ממש משתלם לדעתי, לא מקבלים מזה כלום.

אני אוסיף עוד כרטיס מסך זה לא יגדיל את הביצועים במשחקים? כלומר, האם זה יעלה לי את ה FPS במשחקים?

אחרי הסתכלות רבה פה בפורום אני רואה שאנשים ממליצים פה על כרטיסים חזקים בעיקר בגלל הרזולוציה אבל האם אפשר לקבל יותר FPS באותה רזולוציה אם נוסיף עוד כרטיס?

יוסיף אבל לא ישנה את חווית המשחק כי יש תקרת FPS של 60 גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים