עבור לתוכן

מפרט לנייד, תקציב 2500 עם חריגה קטנה, דרישות מינימליות בהחלט

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה..אשמח לעזרה בנושא..

מחפש נייד בתקציב של עד 2500+- (אפשר לחרוג קצת, לא יותר מדי). מסך קטן כמה שאפשר (14.1 בהחלט מתקבל)...

לא משהו מיוחד מדי, מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ולראית קבצי אופיס. לא חייב להריץ ויסטה, XP בהחלט מספק....

אשמח לקבל מפרט וכן חנות אמינה...

תודה מראש לעוזרים:)

נ.ב

סליחה על ההפרה של החוקים...

פורסם

נא להכניס תקציב (חובה) ודרישות (רצוי) לכותרת.

פורסם

כמה שיותר קטן הכוונה ברמה של נטבוק? נטבוקים יתאימו לך לתקציב, מחשבים גדולים יותר יש מעט מאד וכמעט רק ב-15.4" בתקציב כזה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי כמה נטבוקים, 10 אינץ, אבל בכולם לא היה כונן אופטי, שעל זה אי אפשר להתפשר...

אם יש בתקציב הנל נטבוקים ברמה טובה, זה מתקבל בכיף:)

תודה על התגובה:)

פורסם

ב-99% מהנטבוקים אין כונן אופטי.

תסתכל על מחשבי יד שניה, מה שאתה מחפש לא קיים בתקציב. לחילופין, תתפשר על מחשב 15.4" או על נטבוק ללא כונן אופטי.

אם אתה יכול לעלות לסביבות 3000 יש את ה-A840 של דל ב-14.1" שמגיע גם עם שלוש שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

ראיתי ב 2980, בלי מערכת הפעלה.

הסיבה למסכים קטנים הייתה בגלל המשקל, כי זה מחשב שהאדם יסתובב איתו כל היום, ככה שהמשקל יהיה נמוך ככל הניתן, בהחלט יטיב עם הבנאדם:)

אשמח לשמוע הצעות טובות לניידים 15.4, איכותיים, קלים ככל הניתן, ובתקציב הדרוש...:)

הרצתי קצת חיפוש ב ZAP, אבל יש כל כך הרבה דגמים וסוגי מעבדים שאני לא ממש מכיר..

אשמח לקבל יותר כיוון...

שוב, המחשב הינו לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים, ומעט הורדות...

שוב תודה על העזרה:)

פורסם

כן, אני מבינה ואני בהחלט מעדיפה מחשבים קטנים על פני גדולים אבל 2500 ש"ח זה ממש המינימום האפשרי לנייד חדש שאינו נטבוק והוא לא מתאים למחשבי 12.1"-14.1". גם ב-15.4" יש אולי דגם אחד או שניים בלבד שנכנסים בתקציב (והם לא יהיו מהאיכותיים והקלים שביניהם). בקיצור, אתה צריך להנמיך ציפיות או להעלות את התקציב :nixweiss:

תסתכל על ה-N500 של לנובו:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2436&CatCode=315

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים