עבור לתוכן

התייעצות לגבי התקנת WINDOWS על מחשב נייד של MSI

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

קניתי השבוע מחשב נייד חדש של MSI מדגם EX623 שנמצא באייבורי.

לינק למחשב:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=3161&CatCode=

בעיקרון, לפני שהחלטתי לקנות את המחשב, התייעצתי עם מספר אנשים ואמרו לי שאין בעיה להתקין XP על המחשב, רק צריך לשנות הגדרות מסוימות וכו'.

כאשר ישבתי עם המוכר באייבורי, והוא המליץ לי להתקין ויסטה מפני שכפתורי המולטימדיה מיועדים לעבוד עם ויסטה,

או להתקין את WINDOWS 7 BETA שמנהל המעבדה שלו התקין ומאוד מרוצה מהמהירות ומהתמיכה של הדרייברים שלו.

אשמח להצעות ולביקורות על ויסטה ועל WINDOWS 7 BETA ומה יותר כדאי להתקין.

תודה מראש,

שחר

פורסם

אני משתמש בווינדוס 7 גירסה 64 ביט ואני די מרוצה..... אם אתה מתלבט בין זה לויסטה אז בוודאות אני אומר שכדאי ללכת על 7 ואם ההתלבטות בין XP ל7 ולא ממש מעניין אותך כל החידושים לך על XP

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם WINDOWS 7 תומך אחורה בתוכנות של XP, זהו אחד הדברים החשובים לי.

פורסם

באותה מידה ש-Vista תומך בהן. רוב הדברים עובדים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, וגרסת ה-RC תהיה שונה בהרבה מגרסת ה-BETA?

כדאי להתקין בינתיים XP ולאחר מכן לעבור לגרסא הסופית של 7, או להתקין 7 BETA ואז לעבור לסופית?

את ויסטה אני כבר שולל מראש, כמו שהבנתם.

פורסם

אין לדעת עד כמה הגרסה הסופית תהיה שונה מגירסת הbeta זה תלוי בכמות הבאגים שימצאו ויצליחו לתקן.

בגדול אם אתה רוצה לדעת איזו גרסה עדיפה עדיף שתשאל את השאלה בפורום windows

פורסם
  • מחבר

השאלה המרכזית שלי היא האם מישהו ניסה את WINDOWS 7 על מחשב נייד כלשהו, עדיף MSI, אבל גם אם לא עליו, גם טוב.

פורסם

יש לי EX620 אותו מחשב עם כרטיס מסך שונה. התקנתי 7 לא כל כך אהבתי שמעתי שבשביל כל מיני תוכנות צריך כל פעם לסדר משהו לא מתאים להתעסק עם זה כרגע. התקנתי VISTA ULTIMATE עובד מצוין!. תתחדש אחלה מחשב! תשדרג ל4 גיגה ותהנה באמת!

פורסם
  • מחבר

finish, תודה, גם חבר שלי הציע לי להתקין VISTA ULTIMATE וכנראה שכך אעשה, למרות ששללתי זאת על הסף בהתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים