עבור לתוכן

התאמה בין E7400 ל GA-73PVM-S2H

Featured Replies

פורסם

בדקתי באתר של GIGABYTE וראיתי שהe7400 לא מופיע ברשימת מעבדים המתאימים

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2691#anchor_os

למה הוא לא מופיע?

אם זה לא אפשרי אפשר קונפיגורציה אחרת של לוח ומעבד בערך באותה הרמה של מה שרציתי.

איזה זכרון 2 G מומלץ ללוח, רמת מחיר 250 ש"ח, לא למשחקים אבל שיהיה טוב

תודה

פורסם

לא רשמת מה השימושים במערכת, בלי שימושים אי אפשר להתאים לך שום דבר לכלום..

אז תפרט על השימושים.

פורסם
  • מחבר

שימושים פשוטים, אופיס אינטרנט אימייל.

יותר חשוב לי לי להבין אם הלוח מתאים למעבד

פורסם
  • מחבר

עזרה..

פורסם

מבחינה הגיונית, אין סבה שהלוח לא יתמוך, וזה נראה מוזר שהמעבד לא ברשימה.

אם אתה רוצה להיות בטוח, תשלח אימייל לGB, אולי בטעות הם לא הכניסו אותו לרשימה.

פורסם
  • מחבר

שלחתי אימייל, התשובה היתה שהם לא יכולים לספק אחריות שלא יהיו בעיות עם המעבד הזה..

אני כנראה יצטרך להחליף לוח או מעבד.

איזה לוח נוסף מומלץ עם כרטיס מסך מובנה?

תודה

פורסם

עזרה..

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

לנושא-

הלוח שבחרת (73PVM-S2H) בעל כרטיס גראפי סביר שיאפשר לך להריץ תוכן 1080p חלק, אך כמובן שתצטרך מעבד נורמלי. מעבד נורמלי זה E5200 או אפילו מעבדים חלשים יותר, אתה לא צריך E7200 ועל אחת פי כמה וכמה שאתה לא צריך E7400 (לשימושים שלך).

יש לוח זול יותר שגם כן יריץ 1080p חלק והוא G31M-S2C או S2L, הם גם כן של Gigabyte והחיסרון שלהם מול ה-73PVM-S2H הוא שיש להם פחות פונקציות מעניינות כמו HDMI, eSATA, Firewire ו-RAID. אם אתה לא צריך את האפשרויות הללו אז אתה יכול בקלות לחסוך 80-100 שקלים ואולי יותר (תלוי בחנות).

בכל מקרה אם אתה מתעקש על סדרת E7000 ולא מעניין אותך מה שיש לי להגיד, אז אתה יכול לקחת E7200- בעל פוטנציאל אוברקלוק לא רע גם כן והביצועים שלו אינם נמוכים משמעותית כך שאתה גם חוסך כסף וגם לא מפסיד כלום מבחינת הערך של המעבד.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

דרך אגב הלוח כן תומך במעבד שרצית כתוב בטבלא אתה צריך לעשות עדכון ביוס f7 והוא תומך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים