פורסם 2009 במרץ 2316 שנים יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ לוח אם 945G של ASUS זיכרון 2*1024 של KINGSTON 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT ספק כוח EZCOOL 450 WATTאני חושב לעשות אוברקלוק בגלל הדרישות של המשחקים החדשים בעניין מהירות השעון של המעבד(דרך אגב אם אני לא אעשה אוברקלוק המעבד יגביל אותי במשחקים בעתיד? (שנה-שנה וחצי) האם אתם ממליצים לי לעשות אוברקלוק?אם כן עד לאיזה מהירות אני צריך?ובאיזה חנות אני יכול לעשות? (אני מעדיף באיבורי)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ה-OC הינו על אחריותו של בעל המערכת בלבד.את ה-OC מבצעים לבד, תוך כדי למידת התחום וכו'. לרוב, ה-OC שמתבצע בחנות הוא רק למערכות חדשות שנקנו אצלהם.לסיכום, את ה-OC מבצעים לבד, ואם אתה חושש, אל תתעסק עם זה.לגבי ההגבלה במשחקים, הכרטיס מסך יהיה זה שיגביל אותך בעתיד, בלי קשר למעבד.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים תראה לפי דעתי כרגע המעבד יותר יגביל אותך כי לי ולך יש פחות או יותר אותה מערכתרק שהלוח אם שלי גרוע באוברקלוק אצלי עלייה מ2.4 ל2.58 נתנה לי תוספת של 1000+ נקודות ב3dmark05אז אם אתה מוכן להשקיע זמן בללמוד קצת ואתה לא חושש על הסיכון שווה לךקח בחשבון שהקיץ מתקרב (חום)
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים שווה או לא..זה בחירה של המשתמש כבר..אבל OC כזה קטן אכן לא הכי מורגש מבחינת טמפ' וכו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.