פורסם 2003 ביולי 2522 שנים יש לי בעייה בהתקנת hardisk מסוג Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer מבחינה טכנית כל הכבלים מחוברים כשורה ומערכת ההפעלה (XP PRO ) מזהה את הכונן החדש אבל כאשר אני מנסה לייצור מחיצה חדשה כדי להפעילו דרך ה Disk Mangement אני מקבל הודעה " A connection cannot be established , The Logical Disk Manger service is disabled
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים start -> run -> services.mscחפש שם את ה-service המדובר, קליק ימני ו- start. כדאי שתעביר אותו גם ל- manual במקום ל- disable.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר start -> run -> services.mscחפש שם את ה-service המדובר, קליק ימני ו- start. כדאי שתעביר אותו גם ל- manual במקום ל- disable.אתה אולי זוכר באיזה service מדובר , יש שם רשימה די ארוכה..בכל מקרה לאחר הפעלת ה service אני צריך להפעיל מחדש את ה windows ?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אתה אולי זוכר באיזה service מדובר , יש שם רשימה די ארוכה..בכל מקרה לאחר הפעלת ה service אני צריך להפעיל מחדש את ה windows ?זה שכתוב לך בהודעה... Logical Disk Manager.ולא, אתה לא צריך להפעיל מחדש. רק תוודא שה-service עבר למצב started.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.