עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

לכרטיס מסך שלי (PALIT HD4870 1GB SONIC) יש קירור כפול ו2 ביוסים, מה שמאפשר לי לעשות לכרטיס OC קליל מבלי לגרום לו להתחמם.

על פי החברה בביוס הרגיל הכרטיס רץ באותם תדרים כמו שאר כרטיסי 4870 ובמצב הטורבו התדרים יותר גבוהים אבל לא משמעותית.

החלטתי להחליף עכשיו את הכרטיס מסך למצב טורבו לראות את הנתונים ובכך ראיתי שלמעשה התדרים נשארו אותו הדבר פחות או יותר, רק מהירות המאווררים עלתה ל50% במקום 30% כרגיל.

הסתכלתי פה:

2vhur03.jpg

וראיתי שאני יכול גם לעלות את התדרים בעצמי, אז השאלה שלי אליכם, האם כדאי לי לאט לאט להעלות את התדרים של 2 הליבה והמהירות עד שאני אצליח להגיע למקסימום שהתוכנה נותנת לי או פשוט לא להתעסק עם זה?

אני מעוניין לעשות OC קליל היות והכרטיס הזה הוא טוב לOC והקירור הכפול שלו מספק קרירות טוב (אפשר לראות שטמפ' הכרטיס הוא 41 מעלות שזה כמעט כלום למעבד הזה.)

אני לא רוצה לעשות OC קיצוני כמו שהרבה אוהבים לעשות, אני פשוט רוצה קצת לגרום לכרטיס להתאמץ (:

פורסם

זה לא שני ליבות, מה שאתה רואה שם זה תדר ליבה ( העליון ) ותדר זכרון ( התחתון )

הCCC לא מאפשר לך לעלות מעל 790 לליבה... אם אתה לא מתכנן ( כמו שאמרת ) לעשות OC קיצוני, פשוט תמשוך ישירות ל 790 ותעשה בדיקות יציבות... זה נחשב ל OC מאוד קליל וסביר מאוד מאוד שלא יוציא את הכרטיס שלך מיציבות...

את הזכרונות תשאיר כמו שהם, OC לזכרונות בHD4870 כמעט ולא מציג שיפור מהסיבה שהרוחב פס שלו גדול ממילה.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי ל2 ליבות, בטעות יצא לי 2 לפני הליבה.

בכ"מ, בשום מצב אני לא אראה שיפור בזיכרונות? ותודה על התגובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים