עבור לתוכן

האם אני צריך DDR2 800 או DDR2 1066?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני קונה את המערכת הבאה

e8400

gigabyte ep43

zotac gtx260

אני אקנה 2 סטיקים של 2 ג'יגה...

השאלה היא האם של DDR2 800 או DDR2 1066?

שמעתי איפהשהו שיותר מ800 לא ישרת אותי אלמכן אני יעשה OC...

בשלב זה אני לא מתכנן OC לזכרונות או מעבד... אז מה כדאי לי?

האם כדאי לי לקנות את 1066 כדי להשאיר מקום לעשות OC בעתיד כשאני אצתרך?

פורסם

של כמה OC אתה מתכנן ? :D

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן בכלל... בעקרון אני קונה מערכת טובה ככה שהיא אמורה לספק לי תצרכים...

אבל עוד כמה שנים נגיד שהמערכת תיהיה כבר חלשה יחסית לשוק אז כדי לסחוט ממנה מיץ אני אולי יעשה OC.

תאמת מאז שקניתי תמחשב הזה לפני הרבה זמן לא התעסקתי בOC לרכיבים שהם לא כרטיס מסך... אז אני כבר ממש לא מתמצא בעניינים... ככה שאין לי מושג לכמה אפשר להגיע בלי אמצע קירור נוספים למערכת..

פורסם
  • מחבר

תושה על העזרה...

אני אגיד לך מה... אני לא מבין אנשים שמשלמים הון על רכיבים למחשב ולקירורו כדי לעשות OC... כאילו שהמטרה עצמה היא OC זה פשוט נראה לי מוזר להפוך את הדרך למטרה... אני אם אני יעשה OC כשהמשחקים בשוק יהפכו לכבדים יותר ואני אצתרך להתפשר באיכות התמונה ופילטרים אז אני אחשוב על זה...

לגביה המחירים דווקא אין הבדל גדול... הocz 2X2 800 platina עולה 300 והזה עם הקירור עולה 330 ובגרסת ה1066 זה עולה 380.

פורסם

עזוב, קח את ה800MHZ ואם תחליט שאתה רוצה להיכנס להרפתקה של OC, עדיין יהיה לך טווח מסוים לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

לפעמים זה טוב להעביר הרבה זמן מול "הקופסא" זו המטרה בשבילי לפחות... לשרוף את הזמן הפנוי שלא יהיה פנוי חחחח

אם יש לי זמן פנוי אני יוצא עם חברים ועושה כל מיני דברים ואם אין לי אז אני אז יופי ככה אני נח ולא מתרוצץ.

פורסם

יש לך קיטים של 4GB במהירות 800Mhz (עם קירור) במחירים של 250 עד 290 שקלים- אל תשקיע יותר מזה על זיכרון.

ובין ה-800 ל-1066 לא יהיה בשבילך הבדל כי הלוח שלך גם ככה לא מסוגל להגיע לבאסים הגבוהים מ-400, שזה יחס ישר למהירות זיכרון 800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים