עבור לתוכן

אפשר לקנות XB360 חדש בלי כלום?

Featured Replies

פורסם

מאפשרים את זה בחנויות השונות?

יש לי מכשיר כבר שנה וחצי לפניי 3 חודשים קיבלתי טבעת של 2 מנורות כי נזלה המשכת קירור למי שזוכר כבר רשמתי את זה שזה קרה.

בכל מקרה בנתיים המכשיר עובד כמו חדש אבל למקרה שהוא אולי פתאום יתקלקל בצורה רצינית יותר רציתי לדעת אם אפשר לקנות מכשיר JASPER חדש בלי שלטים,בלי כרטיס זכרון,בלי ספק,בלי כלום בקיצור. בשביל לחסוך בכסף,חבל לקנות ARCADE ואז להתקע עם אביזרים מיותרים.

תודה לעונים :)

פורסם
  • מחבר

לפי מיטב הבנתי - אכן אפשרי.

אגב, שים לי כי jasper לא חסין לRROD

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=80544

אח אחריי יומיים זה לא כי הדגם לא חסין\לא אמין. יצא לו אחד דפוק.

אתה יודע כמה פעמים קורה שמישהו קונה מוצר חשמלי ואחריי יום זה מתקלקל או בכלל לא עובד? קורה...

אז רגע ניראה לך עושים את זה בENJOYSTICK?

פורסם

אין לי מושג, פשוט קראתי היכנשהו בHometheater שמישהו קנה או תכנן לקנות את הקונסולה ערומה

כי כבר נהרסה לו אחת ואין טעם שיבזבז כסף על אביזרים נוספים.

אתה יכול להתקשר לחנות ולשאול.

פורסם

אנג'ויסטיק

פורסם

הגיוני שכל חנות עם קצת שכל תהיה מוכנה לכל הפחות להוציא את ההארד דיסק,השלט והכבלים ולמכור לך אותה במחיר מוזל..שכן מדובר בשבילם בציוד חדש לגמרי שהם יכולים פשוט להשתמש בו בכל מוצר אחר שימכרו או סתם למכור אותה בנפרד..

פורסם

לא בדיוק.

לציוד חדש יש קופסאות/עטיפה

לציוד מפורק מקונסולה חדשה אין.

הישראלי הממוצע מסרב לקבל משהו בלי קופסה (ובצדק, תכל'ס) אלא אם הוא במחיר מוזל מאוד.

פורסם

לא בדיוק.

לציוד חדש יש קופסאות/עטיפה

לציוד מפורק מקונסולה חדשה אין.

הישראלי הממוצע מסרב לקבל משהו בלי קופסה (ובצדק, תכל'ס) אלא אם הוא במחיר מוזל מאוד.

תסמוך עליהם שהם "ימציאו" לזה קופסא...

מה גם שתמיד אפשר לשים את זה בבאנדל אחר ולא למכור לחוד..העניין הוא שמדובר במוצר חדש ותקין,אז למה שלא ירצו להשאיר אותו אצלם..?

פורסם

אני קניתי ליפבי שבועיים את הג'אספר בenjoystick

ממש אחלה חנות קיבלתי אותו בלי בעיות ומשלוח מהיר בלי עיקובים ממש ממליץ לך עליהם ! :xyxthumbs:

אתה יכול לקנות את הארקייד שלא עולה הרבה

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1093

אגב !!!!

"הטבעת מוות"

אומרת שיש בעיה כול שהיא בקונסולה לא בהכרח בעיות התחממות כמו בדגמים הישנים לחבר שלי היה הפסקת חשמל והופיע "טבעת מוות " הוא ניתק את הקונסולה ל5 דקות מהחשמל והטבעת נעלמה! .

לי בהתחלה הספק לא היה מחובר טוב לקונסולה והיה לי טבעת מוות חיברתי טוב והטבעת נעלמה !!! .

ויכול להיות 9999 סיבות לטבעת הזו לא בהכרח בעיות התחממות כמו בדגמים הישנים

פורסם

אתה לא ממש מחדש פה לרובנו

ד''א

טבעת המוות מתייחסת יותר לתקלות ש"הורגות" את הקונסולה

זאת אומרת תקלות שאחריהן הקונסולה דורשת תיקון או במקרה שאי אפשר לתקן את אותה תקלה זריקה לפח

פורסם
  • מחבר

אני קניתי ליפבי שבועיים את הג'אספר בenjoystick

ממש אחלה חנות קיבלתי אותו בלי בעיות ומשלוח מהיר בלי עיקובים ממש ממליץ לך עליהם ! :xyxthumbs:

אתה יכול לקנות את הארקייד שלא עולה הרבה

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1093

אגב !!!!

"הטבעת מוות"

אומרת שיש בעיה כול שהיא בקונסולה לא בהכרח בעיות התחממות כמו בדגמים הישנים לחבר שלי היה הפסקת חשמל והופיע "טבעת מוות " הוא ניתק את הקונסולה ל5 דקות מהחשמל והטבעת נעלמה! .

לי בהתחלה הספק לא היה מחובר טוב לקונסולה והיה לי טבעת מוות חיברתי טוב והטבעת נעלמה !!! .

ויכול להיות 9999 סיבות לטבעת הזו לא בהכרח בעיות התחממות כמו בדגמים הישנים

תשמע קצת חבל על הכסף אחריי זה אני יהיה תקוע עם דברים שאני לא צריך. אבל אם אני לא ימצא חנות טובה שעושה את זה אז אני יקנה ARCADE ואני ינסה למכור את מה שאני לא צריך :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים