עבור לתוכן

המלצה לאוזניות למטרת ריצה. תקציב 250. אוליי Sennheiser OMX 70vs80

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז.

עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד (ipod.headphones.jpghttp: ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום.

אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - 156888.JPG, בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה.

תקציב של 250 ש"ח.

מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות.

לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?

פורסם

למרות שיש לי את הCX300 ואני מאוד אוהב אותן - לא הייתי ממליץ עליהן או על כל אוזניות IN EAR למטרות ריצה.

אוזניות INEAR גורמות לאפקט של שמיעת רעשים של תנועת החוט, מה שיכול להיות מאוד מעצבן כשרצים כי אתה ממש שומע ומרגיש כל דריכה של הרגל שלך על הרצפה. חוץ מזה בגלל הזעה אוזניות כאלה יכולות להתחלק בקלות מהאוזן וליפול, מה שגם כן יכול להיות מעיק.

למטרות ריצה הייתי ממליץ יותר על אוזניות קשת רגילות, בתנאי שהן אכן יושבות טוב מאוד על הראש ולא מתחלקות (הרוב לא מוצלחות בזה, חוץ מאלה שהקשת נמצאת מאחורי העורף). או הכי טוב לדעתי אוזניות כפתור רגילות (כלומר לא IN EAR) ש"תופסות" את האוזן ולא נופלות (לסנהייזר יש כמה דגמים כאלה, בדר"כ אלה עם חוט ירוק או כתום שמיועדים לספורט).

זאת מעין פשרה באיכות הסאונד כי אוזניות כפתור לעולם לא ישמעו טוב כמו אוזניות אין-איר, אבל אני חושב שבמקרה של ריצה אין הרבה אפשרויות טובות יותר.

פורסם

אני רץ עם Sennheiser PX 100. אם ביכולתך להעלות מעט את התקציב, אני ממליץ על-כך.

פורסם
  • מחבר

אני רץ עם Sennheiser PX 100. אם ביכולתך להעלות מעט את התקציב, אני ממליץ על-כך.

הם לא מחליקות/זזות בזמן הריצה? הם לא לוחצות מידיי על האוזניים?

פורסם

הן לא זזות או מחליקות בזמן הריצה והן נוחות מאוד מכיוון שהן גם קלות משקל וגם מרופדות בכל חלק שנוגע לך בראש.

פורסם
  • מחבר

אז שווה לי ב285 ש"ח? כי עכשיו שקראתי קצת מצאתי שיש הרבה דברים טובים להגיד על סדרת הספורט של סנהייזר, ובמיוחד על ה omx, עכשיו אני רק לא יודע אם לקנות OMX70 או OMX80.... מה עדיף??

פורסם

KOSS KC75 ב-20 דולר מאי ביי, אוזניות מאוד טובות על פי דיווחים רבים של חובבי אודיו בעולם. מאוד מומלצות ומתאימות לתצורה שהבאת של הפאנסוניק למעלה..

נ.ב-

אני מעוניין לקנות לי זוג שכאלו אבל איני יכול להזמין מאיביי ככה שאם אצה מזמין אשמח שצזמין לי גם ואני אתן לך כסף עליהם פלוס אולי קצת תוספת על הטרחה, 100 שקל ככה..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז מה קנית בסוף? ומה היית ממליץ בתור אוזניות לריצה?

פורסם
  • מחבר

לקחתי את ה OMX 70 הירוקות, אבל רק בגלל שהצורה של האוזן שלי מפילה את האוזניות אין-איר. (שלא תחשבו שאני איזה מוטציה, זה סתם חסר לי חצי מילימטר שאי אפשר לראות אפילו מחצי מטר, אבל האין-איר פשוט לא מחזיקית בריצות כשהגוף קופץ קצת.)

מה שכן אני ממליץ בחום עליהם והם מקובעות כמו בטון על האוזן גם בריצות יחסית מהירות, מה שממש אהבתי זה שהם באות עם כיסויי נוסף שאתה יכול להחליף לאוזניות שהופכות אותום לחצי אין-איר כאלה. ז"א שהוסיפו לכיסויי הירוק הרגיל עוד "כנפיים" קטנות כאלה שמורידות משמעותית street sound.

בכל מקרה אם אתה רוצה אוזניות לרוץ שהם לא אין-איר רגילות זה בדיוק מה שאתה מחפש.

על האיכות שמיעה אין צורך לדבר, פשוט מושלם. מומלץ בחום! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים