עבור לתוכן

התלבטות בין מספר ניידים בעלות 10K

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שני מחשבים שהמטרה שלהם היא למשחקים, לעבודה ונוחות:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724809

http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1286&catId=41

למישהו יש חוות דעת על המחשבים הללו? או מחשב נוסף. אני ממש אבוד בתחום הזה.

המשקל לא ממש מפריע לי אבל אני צריך מחשב שאם אני עובד איתו, ולא מפעיל אותו בעוצמה מלאה, ניתן יהיה לעבוד תקופה של שעתיים נניח בלי שיתחמם.

מצד שני אם למישהו יש רעיון למחשב קל וטוב בעלות הזאת אני אשמח לשמוע

תודה על העזרה

פורסם

ואו, קריטי לך המסך בגודל 18 אינץ?! באמת שאין הצדקה "לפוצץ"

10 אלף שקל על מחשב עם המפרט הזה, לא לדעתי בכל מקרה.

תוכל להשיג מחשב נייד עם מפרט חומרה זהה (ללא המסך 18 אינץ)

במחיר שבאזור 7-8 אלף שקל. אך אם קריטי לך המסך בגודל הזה

באמת שאני לא יודע מה להציע לך.

פורסם

אם אתה כבר שוקל מפלצות של 18", אפשר לשאול למה אתה בכלל מחפש נייד ולא שולחני?

פורסם

גודל המסך והמשקל שלו הופכים את המחשב שבחרת ל"לא נייד" כל כך

אם אתה ממש רוצה מסך גדול קנה מחשב 15.4 ותוסיף עוד 1000 ש"ח למסך 22 ככה בבית תוכל לשבת

ולצפות במסך גדול ובחוצ שאתה מנייד אותו יהיה לך מסך שיחסית בעל גודל סביר לדעתי

ועדיין לא יצא לך 10.

:xyxthumbs:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=23779

פורסם
  • מחבר

מסכים עם ההערה, לא חשבתי על זה.

אז אם כך, יש למישהו הצעה למחשב טוב עם מסך קטן יותר, שיהיה נייד (כמובן)

תודה

פורסם

איזו רמה של משחקים מדובר כאן ועד כמה קטן אתה רוצה שהמחשב יהיה?

מחשבים עם כרטיסי מסך חזקים יחסית קיימים ב-15.4" ומעלה, זה אינו גודל נייד במיוחד אבל זה נותן כרטיס מסך ברמה מסויימת.

ב-14.1" ומטה יש מחשבים עם כרטיסי מסך בסיסיים יותר שמאפשרים גיימיג בסיסי יותר אבל נותנים ניידות טובה בהרבה וחיי סוללה הרבה יותר טובים.

כמה אתה מתנייד? מהם סדרי העדיפויות שלך? כדאי שתחשוב קצת על הדברים הללו כי כרגע זה די באוויר.

פורסם
  • מחבר

בגדול עיקר המטרה תהיה לעבודה + FOOTBALL MANAGER (שאני יודע שלא דורש מסך גדול אבל דורש זיכרון).

חוץ מזה חשוב לי מסך יחסית גדול (15'+) לצורך צפייה בסרטים באיכות גבוהה וכן חשוב שיהיה סאונד טוב ללא תוספות של רמקולים.

אלו הם הדברים החשובים ביותר, כל היתר זה חשוב אבל פחות.

בהתחלה חשבתי על מקבוק איר אבל לא יודע אמרו לי שזה יקר מדי יחסית לתועלת אז אני מחפש את המחשב הכי מתאים למטרה הזו.

בנוסף, אני לא מתנייד הרבה, אבל גם כשכן אני לא מתכוון לסחוב איתי 18' ולכן קיבלתי את ההערה מקודם בנוגע לגודל המסך.

פורסם

טוב, אז בתקציב כזה אתה יכול להסתכל על משהו איכותי כמו ה-Lenovo T500 או ה-HP 8530p. שניהם ב-15.4"עם מסכי מט ואופציות לרזולוציה גבוהה (שיכנסו לך בתקציב), ללנובו כרטיס מסך היברידי שמאפשר חיי סוללה טובים יותר. התקציב שציינת מאד גבוה ולא בהכרח יש סיבה לנצל את כולו לכאלו צרכים, בחר מפרט סביר ולא דווקא את החזק ביותר.

סאונד טוב (בהשוואה לרמקולים חיצוניים כמובן) לא תקבל בניידים כמעט אף פעם. עדיף להשתמש ברמקולים חיצוניים. לניידי טושיבה צרכניים בדר"כ יש סאונד לא רע יחסית.

אתה יכול לשקול גם מחשבים צרכניים שיתנו איכות פחות טובה אבל יהיו זולים יותר כמו ה-dv5 שצויין. Macbook Air לא מתאים לחלוטין לדרישות שהעמדת או לצרכים והוא באופן כללי מחשב עם תמורה רעה למחיר והרבה בעיות.

פורסם
  • מחבר

מה המומלץ ביותר, נתת לי, ותודה על כך, רשימה של כמה מחשבים. מה הכי כדאי. מה אתה היית קונה?

פורסם

"הכי כדאי" תלוי בהעדפות שלך כפי שציינתי. השאלה היא מה מהתכונות חשוב לך ביותר וכמה אתה מוכן להשקיע.

אישית הייתי בוחרת ב-T500 כי אני מוכנה להשקיע באיכות, כי אני רוצה מסך מט ותחנת עגינה וכי אני מעריכה חיי סוללה. זה לא אומר שאלו הן התכונות שהכי חשובות לך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה

עכשיו מהם ניידי טושיבה הצרכניים? איזה דגמים עומדים מול ע-T500 ו/או HP?

פורסם

FYI

ל8530W יש כנראה בעיה סדרתית ברמקולים.

בעצמי בחנתי שניים כאלה שהרמקולים פשוט מקרטעים כאילו זה מחשב שעולה 5 שקל בשוק.

אם יש לך אפשרות לבדוק את זה לפני שאתה קונה בחנות, עשה זאת. (לא סביר, אבל ראה הוזהרת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים