עבור לתוכן

שאלה לגבי תיאום בין 2 מעבדים ל-2 לוחות שונים.

Featured Replies

פורסם

מקרה ראשון:

מעבד E5200

לוח GIGABYTE P31 ES3G

כרטיס מסך 260GTX 192SP

האם הכרטיס באמת יתאים במצב כזה? אין שום צוואר בקבוק עם המעבד (גם בסטוק), התאמה עם הלוח?

הבנתי שהמעבד אוברקלוקר מעולה וגם עם לוח פשוט (כזה) אני אוכל להגיע ל 3.2 בקלות?

*אם יש אופציה מבחינת תקציב ללכת על EP43 DS3L או אפילו EP45, היא תהיה שווה? (שידרוגים עתידיים וכו'), בכל זאת 31 כבר נחשב ישן יחסית, מה יקרה כשאני ארצה להחליף מעבד?

מקרה שני:

מעבד E8400

התלבטות בין ה- GIGABYTE EP43 DS3L ל- EP45 DS3L

אין לי שום בעיה עם ה- 43 פשוט הבנתי שבמקרה השני (השקעה במעבד חזק יותר ולוותר על כ. מסך) יהיה עדיף לקחת את הלוח הזה EP45 שיתן אופציות טובות יותר באוברקלוק, זה נכון? עד כמה הוא טוב יותר מה-43 וזה שווה את התוספת של ה- 150 ש"ח?

תודה.

פורסם

אם אתה מתכנן OC תלך על לוח מסדרת P5QL של ASUS, ככה תפתור לעצמך הרבה שאלות ותחסוך כמה מאות שקלים.

פורסם

לא הבנתי למה לך לוותר על כרטיס המסך. אז מה תשים במקומו?

לגבי השילוב הראשון- הוא נראה בסדר ולא יהיה צוואר בקבוק אבל יש לוחות אם עדיפים כמו 73PVM-S2H שנותן לך RAID, HDMI, Firewire, eSATA.. אם כי במקביל ל-G31 יש לו רק 2 חריצי זיכרון. (לדעתי זו לא צריכה להיות בעיה.)

פורסם
  • מחבר

ספציפית ל-2 הלוחות 43/45 של הג'יגה בייט, מספיקים לי מכל בחינה? מוצלחים?

פורסם

כן.. אבל גם P31/G31 יספקו אותך (או ה-73PVM-S2H)

פורסם
  • מחבר

אני שוב אשאל ואתמקד על ה E8400, ה-45 יקח אותי יותר רחוק בOC מאשר ה-43? (במידה והחלקים באים עם זיכרונות די פשוטים 4GB DDR2 800mhz)

פורסם

P45 יקח אותך רחוק יותר שכן P43 יגביל אותך באיזור של 400Mhz FSB.

אבל לאו דווקא P45-DS3L, יש לוחות עדיפים כמו MSI Neo-F P45, P5Q ואפילו לוחות של DFI שלפעמים ניתן למצוא במחירים טובים (כ-650-700 שקלים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים