עבור לתוכן

שאלה , השקעת כסף בקירור , לא יודע כמה , OC מקסימלי לE8400

Featured Replies

פורסם

אוקיי קודם כל אני חשבתי על הקירור של THERMALRIGHT IFX + שלושה מאווררים של 1600/900 RPM

המערכת שתעבור OC היא כזאת :

מעבד E8400

לוח אם Asus rampage formula

זיכרון G.Skill 1066 MHz 2X2048MB PI

ספק Thermaltake Thoughpower 750W

כרטיס מסך Gigabyte HD4870 512MB

2 דיסקים קשיחים של 500GB

ובעתיד גם CF ל4870

עכשיו האם מוגזם לקנות IFX אם שלושה מאווררים?

אין שום בעיה אם כסף , אבל אני לא רוצה לקנות סתם , המחיר של IFX ועוד שלושה מאווררים הוא כ600 שקל , האם קירור מים במחיר כזה יהיה יותר טוב?

תודה רבה לכולם מראש , ושוב הOC שמתוכנן למעבד הוא לסחוט את המיץ ממנו ( בגדר היציבות כמובן )

פורסם

מוגזם.

יש SCYTHE MUGEN 2 ב - 195 ש"ח שלא יגביל את המעבד שלך.

אם אתה רוצה משהו קצת טוב יותר (וגם קל יותר במשקל ולהרכבה) אז יש את האפשרות הזאת:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7256

+

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=6517

ב - 250 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מהמשקל של המאוורר ושאלתי האם IFX יהיה בזבוז כי אני די סגור עליו

פורסם

שלך בזבוז מוחלט... אבל לדעתי של דניס חלש מידי... אני ממליץ לך על VENDETTA 2 של OCZ. יעשה את העבודה כמו גדול ולא יגביל אותך. אתה תגיע רחוק איתו (בתקווה שהמעבד לא יהיה OCER גרוע). אני מאמין שתגיע איתו ל-4\4.2 ואולי יותר אם יהיה לך מזל.

פורסם
  • מחבר

וואלה למה לא 4.5 ? מה יגביל אותי? ספק 750W לוח אם X48 אם יכולות OC מטורפות וקירור לא , 4.2/4 לא משהו אני רוצה שיפור של מעל 40%

פורסם

ספק - לא קשור בהשגים של ה-OC (בהנחה שיחזיק את המערכת יציב...)

לוח - גם כן לא רלבנטי כל כך מפני שהמון לוחות היום מגיעים לביצועים גבוהים אבל מעבד שלך יגיע למקסימום הרבה לפני שהלוחות האלו יגיעו למקסימום (שלא נדבר על שלך...)

לסיכום - אתה מצפה להרבה יותר ממה שאתה צריך... הציפיות שלך גבוהות מידי. אף אחד לא יכול להבטיח לך אפילו 4... אני מקווה (ומשער) שתגיע ל-4.2.

יותר מזה זו תהיה השערה מעט מוגזמת.

זכור - גודל הציפיה כגודל האכזבה.

פורסם

שלך בזבוז מוחלט... אבל לדעתי של דניס חלש מידי... אני ממליץ לך על VENDETTA 2 של OCZ. יעשה את העבודה כמו גדול ולא יגביל אותך. אתה תגיע רחוק איתו (בתקווה שהמעבד לא יהיה OCER גרוע). אני מאמין שתגיע איתו ל-4\4.2 ואולי יותר אם יהיה לך מזל.

גופי הקירור שהצעתי עדיפים על ה - VENDETTA 2.

פורסם

Thermalright SI-128 יותר חלש מה-VENDDETA 2... לגבי ה-SCYTHE MUGEN 2 אני לא בטוח...

עריכה: לגבי SCYTHE MUGEN 2.... צדקת. הוא הרבה יותר מומלץ מה-VENDETTA 2... מודה שטעיתי. :xyxthumbs:

פורסם

זה SI-128 SE שטוב יותר מה - TR U120EX והוא גם תלוי באוורר שאתה שם לו.

פורסם

אני לא חושב שתגיע ל4 על אוויר, וגם אם כן העלאת וואטים לעוצמה כזאת תקצר את אורך החיים של המעבד...

פורסם

SI-128 SE?... וואו... אני צריך עידכון... זו פעם ראשונה שאני שומע עליו...

פורסם

הקירורים שדניס הציע יהיו טובים יותר מהOCZ..

כמו כן לרכוש את הIFX זה בזבוז כסף מוחלט..הMUGEN 2 או הSI 128 SE עם מאורר "חזק" יעשו את העבודה מעל ומעבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים