פורסם 2003 ביולי 2522 שנים עם אני מוריד משהו ובאותו זמן משחק במולטי פלייר האם זה פוגע לי בפינג??תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים כן...ובמיוחד שאתה מעלה משהו..(Upload) פוגע יותר (כי הרוחב העלאה שלך צר יותר..)
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים זה ממש לא כדאיאבל אם אתה מוריד במהרויות קטנות כמו ב emuleזה לא יפריע כל כך...
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר תודה... אבל עד כמה זה פוגע לדוגמה עם אני מוריד במקסימום שאני יכול (90 KBPS) אז זה יעלה לי את הפינג בצורה משמעותית??
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים זה יפריע,אבל עדיין תלוי מה גודל החבילה (רוחב הפס שלך)מה שכן,תשתדל לא לעלות שום דבר שאתה משחק ברשת...כי זה ממש גורע בצורה משמעותית בפינג.אני מוריד (מגביל לפעמים תהורדה שלי ל 15-10) והחבילה שלי היא "חצי מגה" ומשחק בפינג של 80 -60 בארץ.יותר מ 15-20 כבר אני שם לב לפינג בשמיים.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים תראה שווה לנסות..! תנסה כל מיני מהירויות ואז תעשה פינג לסרבר שלך..ב Command prompt בווינדוס.למשל אני בודק ככה.ping www.zahav.net.ilואז תראה מה הממוצע שם וזה הפינג שלך נכון לאותו רגע.תבדוק בכל מיני מצבים.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר תראה אני לא מתכוון פינגים לאתרים אלא בעיקר לפינגים במשחקי רשת... עוד שאלה איך אני מגביל מהירות הורדה? נ.ב תודה על כל התגובות
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר אני משתמש ב-DAP מישהו יודע איך אפשר להגביל שם? ועוד שאלה מישהו יודע איך להגביל מהירות במירק??[ תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.