פורסם 2009 במרץ 2216 שנים שלום, הביאו לי 2 פנסים לאופניים ובכל אחד יש 9 לדים והוא מופעל על 3 סוללות דקות.אני רוצה להוציא מאחד מהם את כל הלדים כי אני בונה מוד כלשהו..שווה להסתכן כי הפנס עולה רק 8 שקל ויש בו 9 לדים אולטרהברייט וזה שוווה!!!יש לי מלחם של סטודנטים אז איך להוציא בזהירות?
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים הכי פשוט זה פן...כן, כזה לשער אתה מחמם את ההלחמות (מאחורה) ואחרי כמה שניות אתה נותן מכה קלה והכול יוצא,עשיתי פעם גם עם גז אבל זה יותר מסובך כי זה יותר חם ושורף את הרכיבים...
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים תעזר במתקן יד שלישית כלשהו שיחזיק לך את המעגל,תפוס עם פלייר את הלד, תחמם את ההלחמות שמחזיקות אותו ולאט לאט תמשוך עם הפלייר את הלד החוצה...
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר אוקיי עכשיו אני ידע איך להוציא בפעם הבאה אבל בגלל שהפנס של חברה סינית אז לא היה הלחמה.אבל הסתדרתי תודה ובאמת שווה לא?9 לדים אולטרה ברייט +סוללות=8 שקלים...
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים יש סרט נחושת הנקרא "שואב בדיל". מחממים את הבדיל, הוא נתפס על הסרט, וכך אפשר לשחחר כל רכיב מולחם ביעילות.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ממש לא ממליץ על זה שבתמונה. היחיד שבאמת עושה את העבודה הוא זה: משהו כמו 10 שקלים ל1.5 מטר.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים לא ממש.. הוא נתפס על הסרט, וקשה מאוד להוריד אותו ממנו. אבל בדיל זה לא דבר כזה יקר :\ חוץ מזה, לא טוב להשתמש בבדיל משומש, גם כי הוא בלי פלקס, וגם הרכב החומרים שלו משתנה אחרי ההלחמה הראשונה בד"כ, בגלל חום גבוה.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים גם אם היה אפשר להשתמש לא היה שווה לך את המאמץ זה כמו להוציא דבר 3 שניות מהשער (היה לי דימוי אחר אבל לא לכאן)רק שיש לך יותר סיכוי עם דבק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.