עבור לתוכן

איך הנושא של יוקר המשחקים בPS3 משפיע עליכם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל הבעייה ללכת לעבוד...כמה שעות בערך עובדים ביום?

פורסם

אולי כדאי שתבדוק בפורום כללי. אני יודע שצעירים יכולים לעבוד בכל מני חנויות במשמרות. זה מאוד תלוי במקום. יש לך מכסה של כמה משמרות אתה עושה בחודש. כל משמרת יכולה להיות בת 4-8 שעות . אחות של אשתי עובדת ברשת בתי מרקחת והיא עובדת גם בשבת כי הוא תורני. על עבודה בשבת משלמים כפול אם אני לא טועה.

כיום כשהשכר המינימום הוא 20 שקל לשעה על כל 4 שעות עבודה אתה מקבל 80 שקל. אם תעבוד פעמיים בשבוע במשך 4 שעות כל פעם אתה עושה 160 שקל לשבוע ואז אתה יכול לקנות משחק ב300 שקל כל שבועיים. אם אתה עובד שתי משמרות של 8 שעות (יום עבודה) אתה קונה משחק לשבוע. אם תעבוד בשבת אתה יכול להגדיל את ההכנסה שלך.

יש גם אופציה של מלצרות ששם יש גם טיפים אבל אני לא יודע איזה שכר בסיס הם מקבלים. בקשר למס הכנסה לא נראה לי שתעבור את הסף בכלל.

פורסם
  • מחבר

יש פה אנשים שההורים שלהם מוכנים לקנות להם משחק כל פעם שהם רוצים?התכוונתי כל פעם שהילד רוצה ההורים מתייצבים בחנות ורוכשים עבורו את המשחק...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, משחקים לPS3 יקרים רק ב10$ ממשחקי מחשב, כן באסה שצריך לשלם קצת יותר אבל בסופו של דבר זה לא כל כך מורגש.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעייה לשלם,ולהיפך אולי זה יגמול אותי קצת מהדברים הלא חוקיים שאסור לדבר עליהם כאן בפורום

אבל מה שאני לא מסכים זה שמשחקי PS3 יקרים ב10$ ממשחקי מחשב,זה ממש אבל ממש דבר לא נכון...משחק מחשב ממוצע עולה 200 שח בעוד שמשחק PS3 מתחיל מ300 שח ויכול להגיע גם ל500 שח במקסימום

פורסם

.משחק מחשב ממוצע עולה 200 שח בעוד שמשחק PS3 מתחיל מ300 שח ויכול להגיע גם ל500 שח במקסימום

אל תגיד לי שאתה מתכוון לקנות משחקי קונסולות בארץ :screwy: . עדיף כבר לשלם לVGP מחיר של 67.5 דולר קנדי למשחק כולל משלוח שזה היום כ55 דולר אמריקאי או 238 שקל ב 4.3 (יציג הוא 4.05 היום ). הוא גם מכריז על כל דבר 20$ אז זה לא עובר במכס. עדיין עם גרסה אמריקאית אולי יהיו בעיות עם שרתים אבל את זה תשאל את המומחים בתחום.

אגב משחקי מחשב עולים היום כ220 שקל

עריכה : התדגשתי מחירים

פורסם
  • מחבר

ולקחת בחשבון את המשלוח שמשלמים כשמזמינים משחק מחול?

פורסם

זה טמטום לקנות משחקי קונסולות בארץ, כבר הראו לך שב55$ אתה יכול לקנות משחקים לPS3 כולל משלוח.

פורסם

חוץ משני המשחקים שקיבלתי עם ה PS3 כשקניתי את הקונסולה (וגם אותה קניתי יד שניה) וטריידים שאני עושה דרך פורומים או yad2 מימי לא רכשתי משחק בארץ... מעולם. אפילו לא אחד... אני קונה ב eBay או ב VGP או ב ShopTo...

שלושת חנויות האינטרנט הללו מכסות את כל צרכיי בנושא ה PlayStation 3 ואם מזמינים מ VGP או מ ShopTo אז גם מקבלים את המשחק תוך שבוע.

המשחקים עולים לרוב משהו כמו 220 שקל (כולל משלוח ומכס, כל עוד מזמינים לא יותר מ 1-3 בחבילה) והיקרים יותר עולה 250+.

לא נורא...

פורסם
  • מחבר

איך עובד הנושא של החלפת משחקים?

פורסם

יוצר קשר עם מישהו שרוצה להחליף ומחליף ::)

פורסם

איך עובד הנושא של החלפת משחקים?

מפרסם מודעה ב yad2 על משחק, ומציין שהוא גם למכירה וגם החלפה.

בנוסף, בפורום תפוז יש אשכול החלפות שבועי כל יום חמישי.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=194

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים