עבור לתוכן

הרדיסק אחד נעלם והשני לא משתמש ב cach!!!

Featured Replies

פורסם

קניתי wd 80gb עם 8mb זיכרון. קודם כל, אני ממש לא רואה שיש שינוי.... אולי יש איזה שהיא הגדרה שצריך לשנות כדי שההרד דיסק ישתמש בזיכרון?? הפעלתי תוכנה שמזהה את החומרה, וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרון.

בעיה שניה, ושהיא יותר מטרידה אותי: יש לי 30gb בנוסף, שהמחשב מזהה אותו אבל אני לא יכול להיכנס אליו, הוא כאילו לא קיים!!!

אני ניכנס למנהל התקנים, אני רואה אותו, ואין שום בעיה, אבל אני לא יכול להיכנס אליו, אין לי את האייקון שלו בתפריט "המחשב שלי" לייד ההרדיסק השני, אני ממש משתגע.....

פורסם

האם הדיסק של ה-30GB מפורמט?

תנסה להיכנס ל-Administrative Tools->Computer Management ומשם תיכנס ל-Disk Management. שם תוכל לדעת באיזה סוג של מערכת קבצים הדיסק משתמש.

אם יש לך TweakUI תריץ אותו. שם, באחד הטאבים, יש מקום שניתן לסמן אילו כוננים יופיעו ב-My Computer ואילו לא. תבדוק, אולי בטעות מסומן לך שם שלא יציג את הכונן הזה.

פורסם

תחבר את שני הדיסקים הקשיחים על שני כבלים שונים. אם חיברתם אותם על אותו כבר אז הם שניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר.

בקשר לשאלה השניה, לא נתת מספיק נתונים, למעשה, לא נתת שום נתון בנוגע למערכת שלך ולאופן החיבור של הדיסקים.

פורסם
  • מחבר

כרגע, שניהם מחוברים על אותו קבל, (כבר עשיתי הזמנה, אני מחכה לקבל מפנדה), ואני בטוח גם שאין בעיה בגמפרים כי זה עבד לי פעם. יכול להיות שלא פירמטטי אותו לפני שהתקנתי מערכת הפעלה, אם זה כך, יש דרך לעשות משהו, או שצריך לפרמט? וחוץ מזה, איפה אני יכול לשנות את ההגדרות כי אולי באמת זה רק מוסתר? אין לי את התוכנה מתגובה 1, וגם לא הצלחתי להתקין/להשתמש בה

פורסם

קודם כל, משתתף בצערך (על ההזמנה מהדובים)

דבר שני, תחבר את שניהם על אותו כבל, אחר כך תדאג ששניהם יהיו מג'ומפרים כראוי (יש לך עוד כונני IDE?) אחר כך תבדוק אם הכל בסדר בעזרת FDISK. אני כמובן אישית מעדיף במקרה כזה למחוק הכל עם FDISK, לסדר מחדש מחיצות ולהתקין מערכת הפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים