פורסם 2003 ביולי 2522 שנים חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבדיש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבדכי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש אז האם תוכלו לעזור לי
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים לדעתי הכל תלוי בגרסת ה BIOS והתוכנה שאיתה אתה מודד - אני אישית משתמש גם ב SPEED FAN וגם ב AIDA32והם מראותו אותן טמפ - רק SPEED FAN טועה ב12V ו ב 12V- בכ 0.4V
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים לוחות של P4 נותנים קריאה מתוך המעבד (on die) ולכן אחוזיי הטעות נמוכים יחסית.לוחות לAMD (חלקם) נותנים קריאה חיצונית ולכן מושפעים מהחום באזור המעבד -מוספטים וחבריהם- לכן כדי למדוד עם מד חיצוני ולהשוות עם הקריאה בBIOS.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים גם בלוחות P4 הטמפ' שונות מאוד מלוח ללוח.אין שום אפשרות להשוות טמפ' בין לוחות שונים ולפעמים אפילו בין לוחות זהים עם ביוס שונה.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר איך בדיוק אני בודק אם החישן שלי הלך ואיך גם אני בודק את הטמפרטורה הפנימית שלי אם אתם אומרים שהלוחות של amdלא נותנת את התוצאות האורגנליות
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים את התוצאה הכי מדוייקת אתה יכול לקבל עם חיישן חיצוני כמו זה של ההארדקנו אם אכפת לך מאוד מזה ואתה מוכן להשקיע. בד"כ אפשר לדעת אם החיישנים מזייפים רק עם יש סטיות ענקיות ולא הגיוניות כמו מעבד ב100 מעלות C
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים גם מעבד ב 30 מעלות זה לא הגיוני...מה בדיוק לא הגיוני בזה?? זאת טמפרטורה אופטימלית
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים שהטמ"פ חדר היא 30 המעבד לא יכול להיות ב30. לרוב, המינימוםשמעבד יכול להגיע אליו עם קירור אוויר זה בערך 2-3 מעלות יותר מטמ"פ החדר.
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים מחבר רגע אז אני לא מבין אם אתה אומר שיש הבל של 2 או 3 מעלות בחדר והמעבד שלי על 58 עכשיו אם מארז פתוח רק בצד אחד בצד שלמול המעבד אז בחדר אמור להיות 55 מעלות אז אני לא חושב שהיתי מצליח לכתוב משהו כי היתי כבר נצלהעכשיו יכול להיות בכלל שהוא משקר או שלא אם המאורר שלישזה דרך אגב volkano 11+
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים כי אם טמפ. החדר היא 20 מעלות (מזגן עובד חזק) אז הטמפ. בתוך המארז יותר גבוהה. . . וטמפ. הHS עוד יותר ואפילו עם המשחה הכי טובה טמפ המעבד היא עוד יותר גבוהה!אגב, הכוונה היא במאמץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.