עבור לתוכן

איזה לוחות מזיפים את התוצאה של המעלות של המעבד

Featured Replies

פורסם

חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבד

יש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבד

כי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש

אז האם תוכלו לעזור לי

פורסם

לדעתי הכל תלוי בגרסת ה BIOS והתוכנה שאיתה אתה מודד - אני אישית משתמש גם ב SPEED FAN וגם ב AIDA32

והם מראותו אותן טמפ - רק SPEED FAN טועה ב12V ו ב 12V- בכ 0.4V

פורסם

כולם..........

פורסם

לוחות שמזייפים מעלות אלא לוחות עם חיישן פגום ::).

פורסם

לוחות של P4 נותנים קריאה מתוך המעבד (on die) ולכן אחוזיי הטעות נמוכים יחסית.

לוחות לAMD (חלקם) נותנים קריאה חיצונית ולכן מושפעים מהחום באזור המעבד -מוספטים וחבריהם- לכן כדי למדוד עם מד חיצוני ולהשוות עם הקריאה בBIOS.

פורסם

גם בלוחות P4 הטמפ' שונות מאוד מלוח ללוח.

אין שום אפשרות להשוות טמפ' בין לוחות שונים ולפעמים אפילו בין לוחות זהים עם ביוס שונה.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אני בודק אם החישן שלי הלך ואיך גם אני בודק את הטמפרטורה הפנימית שלי אם אתם אומרים שהלוחות של amd

לא נותנת את התוצאות האורגנליות

פורסם

את התוצאה הכי מדוייקת אתה יכול לקבל עם חיישן חיצוני כמו זה של ההארדקנו אם אכפת לך מאוד מזה ואתה מוכן להשקיע. בד"כ אפשר לדעת אם החיישנים מזייפים רק עם יש סטיות ענקיות ולא הגיוניות כמו מעבד ב100 מעלות C

פורסם

גם מעבד ב 30 מעלות זה לא הגיוני...

פורסם

גם מעבד ב 30 מעלות זה לא הגיוני...

מה בדיוק לא הגיוני בזה?? זאת טמפרטורה אופטימלית

פורסם

שהטמ"פ חדר היא 30 המעבד לא יכול להיות ב30. לרוב, המינימוםשמעבד יכול להגיע אליו עם קירור אוויר זה בערך 2-3 מעלות יותר מטמ"פ החדר.

פורסם
  • מחבר

רגע אז אני לא מבין אם אתה אומר שיש הבל של 2 או 3 מעלות בחדר והמעבד שלי על 58 עכשיו אם מארז פתוח רק בצד אחד בצד של

מול המעבד אז בחדר אמור להיות 55 מעלות אז אני לא חושב שהיתי מצליח לכתוב משהו כי היתי כבר נצלה

עכשיו יכול להיות בכלל שהוא משקר או שלא אם המאורר שלי

שזה דרך אגב volkano 11+

פורסם

הוא אמר שזה המינימום, לא שזה ככה אצל כולם נקודה.

פורסם

כי אם טמפ. החדר היא 20 מעלות (מזגן עובד חזק) אז הטמפ. בתוך המארז יותר גבוהה. . . וטמפ. הHS עוד יותר ואפילו עם המשחה הכי טובה טמפ המעבד היא עוד יותר גבוהה!

אגב, הכוונה היא במאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים