עבור לתוכן

HL2 וחביריו, לא עברו את הגבול ?

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט.

עם זה לא קשור לפה אני מתנצל .

אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ?

מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד.

או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט.

שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Radeon 9700 pro ועל P4 2800 MHZ (אני אישית מעדיף את AMD נהרבה סיבות אבל זה סתם כננס לא קשור עכשיו מן הסתם)

המחשב שלי אפילו לא רבע מזה, ואני (תקנו אותי עם אני טועה) יוצא מנקודת הנחה שהמחשב שלהם היה מעודכן עם דריברים, בלי בעיות ביצועים עקב תוכנות הרצים או כול בעית חומרה שתצוץ.

זה לא מדליק אצלכם נורה אדומה ? הרי doom 3 אמור להיות לא פחות קבד, אז לכול מי שיש מחשב עם פחות מ Radeon 9500 ומעבד שלא יצור צוור בקבוק (מובן מאילו זיכרון בכמות מספיקה ושא הציוד)

לא יוכל להריץ משחקים מהמנועים האלה ?

אז חשבתי על זה, חצי מאוכלוסיית העולם לא תריץ את המשחק אפילו לא בצורה סבירה??? ועוד יצאו משחקים על המנוע המדהים שלו סביר להניח ....

פורסם

אז חשבתי על זה, חצי מאוכלוסיית העולם לא תריץ את המשחק אפילו לא בצורה סבירה??? ועוד יצאו משחקים על המנוע המדהים שלו סביר להניח ....

נתחיל מזה שחצי מאוכלסית העולם לא מריצים את "מאפיה" על המחשב(אם בכלל יש להם).

בכל מיקרה בגלל זה עוד לא הוציאו את המישחק כי הם רוצים לשפר את המנוע כדי שהוא יעבוד גם על המחשבים היותר חלשים, כי כבר לפני הרבה זמן היו יוכולים להוציא מישחקים כמו doom3 שרק ה quadro3\4 שלהם היה מפעיל.

בכל מיקרה אני לא מוצא סיבה שהG2MX400 שלי יריץ די חלק את SplinterCell וR9700\R9800\G5900 לא יפעילו חלק את HL2.

פורסם

כל המשחקים האלה ירוצו גם עם כרטיסי מסך סבירים כמו MX440

המשחק יכול לזהות את כרטיס המסך ולהציע לו פחות פיצ'רים

אני הרצתי את postal 2 עם פנטיום 3 ו MX440

וגם על פנטיום 2.4 dual DDR ועם 9500 פרו

בשני המקרים המשחק היה שחיק מאוד אבל בראשון התמונה היתה קפואה ובשני חיה

פורסם

אתם יכולים לתת לי לינק טוב להורדת סרטון? הורדתי אחד אבל הוא לא רצה לפעול

פורסם
  • מחבר

עצם העובדה שהמשחק יוריד פיצ'רים כי הוא יזהה כרטיס שלא תומך בהם לא יקל בכלל, Geforce 4 MX 440 שכוחו פחות או יותר Geforce 2 GTS PRO - Geforce 2 Ultra לא מריץ את זה חלק או סביר גם על קטגטריות נמוחות ביותר ..

פורסם

גם כאשר quake III יצא אי שם ב 98 אם אני לא טועה, אמרו שהם הגזימו.

נכון שבהתחלה רק מחשבים חזקים יריצו את המשחק בצורה יפה, אבל המחשבים משתפרים כל הזמן.

פורסם

רק קטע אחד מכל הקטעים בסרט באמת שוחק ע"י אחד מהמפתחים של HL ב-E3 כל השאר היה מוקלט מראש במפעל-הקטע המוקלט בעצם הורץ על מחשב של DELL, הXPS 2.8Ghz p-4 512ddr R9800Pro256mb על 60FPS, המסך היה על 60 Hz

ברזולוציה 1280x1024 ו-AA+AF מכובים. כל חלקי המחשב הוקפאו מראש בשקיות אטומות (=ללא הצטברות קרח) ב 10- מעלות עד הפעלתם.

בתערוכה היה את אותו המחשב רק עם R9800Pro 128mb ללא הקפאה.

פורסם

כש Wing Commander יצא לא היה כמעט מחשב בעולם שיכול היה להריץ את זה והתשובה של המפתח לכל מי שהתלונן הייתה "אם אתם צריכים להחליף את המחשב בשביל המשחק אז הוא שווה את זה"

לא לשכוח שכמה שנים אחרי זה כשהארד-דיסק ממוצע היה ~200 מגה אותו אחד הוציא את Strike commander שההתקנה שלו דרשה 40 מגה ובא על 20 דיסקטים

רק בשביל ההשוואה שה כמו שעכשיו יצא משחק עם התקנה של 20 ג'יגה

עריכה: Manbot נראה לך באמת שבשביל להריץ את המשחק אצלהם הם מקפיאים את החלקים שטויות הרי ככה אי אפשר לפתח משחק יש להם מערכות שאתה לא חולם עליהן

פורסם

הם היו צריכים להקליט את זה על מחשב HIgh end לא על מחשב על הם היו צריכים להראות איך זה יראה על מחשב טוב לא 309454095 FPS על מחשב על של SGI כי לרוב האנשים אין כזה דבר.

ד"א אם אתה מפקפק במה שאני אומר פשוט תשאל את Gabe מנהל הפיתוח והמפתח הראשי של המשחק אח שלי שאל אותו וקיבל תשובה.

פורסם

נאאא נראה לי זה בולשיט מה שאתה אומר; לא יכול להיות שהם הקפיאו את החלקים מראש א' זה לא נראה לי הגיוני בכלל :\

ב' הם עשו כמה מצגות אז המחשב היה מתחמם בכל זאת.

נ.ב - > תפסיקו עם השגיאות כתיב האלה דיי !!! כמה עילגים אפשר להיות?!, אני לא מבין זה ממש כואב להתסכל על זה...

ת-ק-ר-א-ו ס-פ-ר-י-ם :-\

פורסם

באמת בוא נגיד שהם הקפיאו את החלקים עד הרגע שהמערכת הפעלה עולה הם כבר בטמפרטורת חדר עד שהמשחק עולה כבר אין שום הבדל

פורסם

ראיתי את הטריילר חבל"ז נראה לי שה 9500 פרו שלי יגנח

אולי במחשבים פחות חזקים הם יקפיאו את רוב המסך וישאירו מופשר רק את החלק עם הפעילות...

פורסם

גם אם הם הגיזמו הגיע הזמן שסוף סוף יגזימו! חוץ מהמנוע של אנריל2 רוב המשחקים עדיין מבוססים על המנוע של קוואיק 3, משחק מלפני 3 שנים. עד כמה שמוסיפים דברים יפים ונחמדים לכל משחק אנחנו עדיין משחקים את אותה גראפיקה של אז (רק על 150FPS). אולי גי'פורס 4 4200 לא יריץ אותו חלק ואני אצטרך (אוויי וואי, מי שרגיל לשחק עם פילטרים מומלץ לו לעבור שורה כדי לא לחטוף שוק) לשחק אותו על גראפיקה MEDIUM... ::)

אחרי שדום3 וHL2 יצאו תהיה רגיעה ארוכה בתחום התקדמות המנועים ואתם תספיקו לשדרג את המחשב שלכם לאחד שיפעיל אותם טוב

פורסם

גרפיקה מדיום

וגם על 800 כפול 600

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים