עבור לתוכן

שאלה על מתח של ספק האם יספיק לי לכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E

והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא

VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?

פורסם

דבר ראשון הכרטיס הזה ממש לא משתלם.

דבר שני, הוא לא צורך כל כך הרבה ואפילו לא קרוב לזה.

מה מפרט שלך ? ותוסיף תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה הוא לא משתלם?

והנתונים שלקחתי על המתח שהם דורשים זה במאמר של השוואה הזה

http://hwzone.co.il/reviews/gtx200/20/[br]פורסם בתאריך: 21.03.2009 בשעה 01:13:31

וזה המפרט שאני רוצה לקנות כרגע

http://img4.imageshack.us/img4/2199/finalcomp2.jpg

ואני מעוניין להוריד איזה 100 200 שקל מהמחיר שיצא לי כרגע ואני מחפש אולי להוריד תספק מ 520 וואט ל 450

פורסם

כי הוא ממש יקר, ה - ZOTAC שבתוך המפרט שקישרת אליו הרבה יותר משתלם.

אפשר לחסוך כסף בכך שתראה ל - KSP מחירים של מעבד וזכרונות ממרדנית והם יאלצו לרדת במחיר כי הם "מתחייבים למחירים הזולים ביותר".

ה - Q9400 יירד ל - 1150, וזכרונות תיקח של של סמסונג שסטיק 2GB שלהם עולה 110 ש"ח וככה 8GB ייצא 440 ש"ח במקום 600 ש"ח ל - OCZ.

חיסכון כולל של 280 ש"ח.

ותעלה במסך ל - 2243EWX, אין טעם לקחת כזה כרטיס טוב למסך קטן עם רזולוציה נמוכה שלא תנצל אותו.

לגבי ספק הקורסאייר 450W יספיק, הנתונים מהסקירה הם כמו שכתוב שם מתייחסים לכל המערכת.

פורסם
  • מחבר

ואוו אחי תודה רבה !!!!!!! :xyxthumbs:

יש לי סתם שאלה מה אתה אומר על הקירור הוא מספיק לי למחשב?,(אני מתכוון לעשות אוברקלוק שהוא לא משהו רציני להגיע ל 3000 עם המעבד) .

פורסם

הוא מספיק אבל במחיר שלו ה - AC FREEZER XTREME טוב יותר.

ה - MUGEN 2 שעולה 25 ש"ח יותר הוא בכלל מגופי הקירור הטובים ביותר.

פורסם
  • מחבר

ודרך אגב אני יכול להישאר עם ה OCZ כי אני יכול להראות ב KSP תמחיר שלו במרדנית שעולה 227 לאומת 300 ב KSP והם יצטרכו גם להוריד לי תמחיר וביחד ייצא לי פחות 140 שקל ל 8 גיגה אני צודק? או שה OCZ שמציעים במרדנית שונה ממה שמציעים ב KSP?

פורסם

מה שבמרדנית זה 2GB ולא 4GB, תישאר עם הסמסונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים