עבור לתוכן

אוברקלוק לGTX 260 192 SP

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את הכרטיס :)

מישהו עשה לו אוברקלוק??

ולכמה הצלחתם להגיע?

פורסם

למה אתה שואל אותנו? תנסה.

פורסם

תתחדש...תריץ חיפוש קטן בפורום וברשת אתה תמצא לא מעט ביקורות..ומידע על כמה OC..

פורסם

הליבה אמורה לעשות 700 והזכרונות 2400-2550, השיידר כ 1450-1550.

פורסם

רק במצב טוב. בד"כ אנשים הגיעו ל 650 ליבה, 2300 זיכרונות ו 1450 שיידר. תמיד יש יוצאי דופן ככה ששום דבר לא ודאי.

פורסם

וואו איזה אתר מגניב :xyxthumbs: (את האתר אני מכיר מהעבר אבל את ניתוח התוצאות המעניין והאינפורמטיבי הזה עוד לא ראיתי).

רק שהתוצאות בעמוד שלו לא מייצגות מבחינה סטטיסטית משתי סיבות עיקריות:

1) רוב האנשים שיציגו שם תוצאות הם אנשי אקסטרים. אף אחד שהצליח לעשות אוברקלוק ל 600 לא ממש יתלהב להכניס את התוצאה שלו לשם, המטרה שם היא להתברג לטופ דבר ראשון. מה שאומר שהמדגם שם הוא מאוד מוטה, אפילו בצורה קיצונית. זו הסיבה שלא מחשבים תוצאות סטטסטיות על למשל יכולות ריצה של בן אדם ממוצע על סמך מדגם שנלקח מתוצאות אליפות העולם בריצה.

2) לפי הגרף נקבל שגם להגיע ל 770 זה די נפוץ מה שכידוע לא נכון ומחזק את העובדה שממוצע המדגם באתר מאוד לא מייצג את ממוצע האוכלוסייה האמיתי.

את התוצאות שהבאתי קיבלתי בעיקר מביקורות על הכרטיס וקצת מפורומים בחו"ל. אבל בהחלט ניתן מהעמוד הנ"ל לראות לאן ניתן להגיע בתנאים טובים ומה הפוטנציאל בתאורטי האפשרי, יפה מאוד. אולי גם הכרטיסים האחרונים שיוצרו מסוגלים להגיע רחוק יותר כרטיסי הביקורות ככה ששום דבר לא סגור.

פורסם

אני מנסה לשמור על אופטימיות ;)

נראה לאן הכרטיס שלי יגיע היום.

פורסם

אם עניין האוברקלוק הוא אותו דבר ב 192 ו ב216 שיידרים אז אני יכול לומר לך שמקסימום תדר ליבה שהצלחתי להגיע זה 720-730

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים