עבור לתוכן

טמפ' מטורפות למעבד Q6600 נע בין 74-85 במנוחה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי.

* פירסמתי את הדיון הזה גם בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אך אני חושב שפה ידעו לעזור לי יותר טוב, שחכתי פשוט שקיים פורום של קירור, אתם בטח תדעו לעזור לי טוב יותר.. אז מצטער אם אסור או משהו, פשוט זה די מטריד העניין.

אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro.

המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במנוחה היה לי על 45-52 לא יותר מזה.. במאמץ כאשר שיחקתי שעה+ Crysis בזמנו, המחשב הגיע לי לטמפ' כמו 72 שזה אז היה -מטורף- כאילו, וזה גם לא היה קורה תמיד.. לפעמים שהייתי משחק זה היה מגיע ל69-70.

עכשיו בזמן שאני מדבר איתכם.. כבר מהצהריים המחשב לא נפתח, רק פתחתי אותו והטמפ' במחשב הם מטורפות פשוט, יותר ממה שהם היו כאשר שיחקתי על קרייסיס במאמץ - ואני מדבר על מינימום בליבה אחת 74 מעלות, זה מטורף פשוט.. כששיחקתי קרייסיס והיה לי על ליבה אחת 72 מעלות.. זה היה בשבילי המון, אז עכשיו כשהמחשב היה מכובה כמה שעות טובות, והוא בכלל לא במאמץ, אני רק גולש הטמפ' נאות בין 74-82.. זה גם הרבה פעמים נמצא לי על 81 ואפילו 82, ולכמה שניות קופץ אפילו ל84-85! עכשיו בצהריים כשבדקתי זה גם היה ככה, לא הבנתי אז הלכתי ניקיתי את המחשב - חשוב לציין לא היה יותר מדי אבק.. היו על המאוורר טיפה.. כאילו בטוח שזה הפריע לו להסתובב... אבל לא במידה כ"כ משמעותית. בקיצור ניקיתי ועכשיו בדקתי שוב, ועדיין הטמפ' מגיעות לי ל82 בליבה.

מה הסיבה? בהתחשב בעובדה שבחוץ שרב.. אבל זה בחיים לא צריך להגיע לטמפ' כאלו קיצוניות..

אשמח לעזרה ;\.

*חשוב לציין שאני משתמש בגירסא החדשה ביותר של Core Temp - גירסא 0.99.4, כך שלא נראה לי שזו הבעיה כאן. המארז פתוח טיפה בצד, ויש מקום לאיוורור, במחשב עצמו קיימים מאוורר אחד של 120, ועוד אחד קטן של 80 וזהו, וכמובן על המעבד כפי שאמרתי AC Freezer 7 pro.

פורסם

שנה את כותרת התראד לאינפורמטיבית יותר (הוסף תיאור מעבד + טמפ' לכותרת).

קראת\ניסית את (כל) האפשרויות לשיפור בתראד הזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים