פורסם 2009 במרץ 2016 שנים שלום שלוםאני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא ממש מבין בכל הנושא הזהיש לי תקציב של עד 8000 ש"ח, ואני רוצה לקנות לפטופ חזקשישמש לי גם לעבודה וגם למשחקים, שיריץ אותם בצורה חזרה וטובהבעדיפות לאורך סוללה גבוהה אבל לא מוכרחגודל של 15.4 אינץ'. וזהו פחות או יותראני לא בטוח מה החברה הכי טובה של מחשבים ניידיםאני אשמח אם מישהו יוכל לעזור ליתודה!
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים ברוך הבא לפורום. תערוך בבקשה את הכותרת ותוסיף את התקציב. כשאתה אומר - 15.4", לא יותר - האם אתה אומר שאתה מעדיף פחות? יש לך העדפות בנוגע למשקל? איזה סוג משחקים? האם אתה מתכוון להריץ משחקי 3D כבדים?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר התכוונתי ל15 אינץ', לא יותר וגם לא פחותבכל אופן בנוגע למשקל אין לי העדפות... אני מכיר שהמשקל אמור להיות כ2.5-3 קילוואני מעוניין להריץ משחקים כבדים, בגלל זה חשוב לי גם כרטיס מסך טוב
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים בתקציב שלך אתה יכול לקבל מחשב עסקי איכותי כמו Lenovo T500 או HP 8530p, שניהם עם כרטיס מסך ATI HD3650, שהוא כרטיס חזק בקנה מידה של ניידים.בפחות מזה אתה יכול לקבל מחשבים מסדרות צרכניות כמו HP DV5-1179EJ/1190EJ, עם כרטיס מסך 9600M GT, שהוא אפילו טיפה יותר חזק, אבל המחשב עצמו הוא פחות איכותי מבחינת איכות בנייה ועמידות.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר בתקציב שלך אתה יכול לקבל מחשב עסקי איכותי כמו Lenovo T500 או HP 8530p, שניהם עם כרטיס מסך ATI HD3650, שהוא כרטיס חזק בקנה מידה של ניידים.בפחות מזה אתה יכול לקבל מחשבים מסדרות צרכניות כמו HP DV5-1179EJ/1190EJ, עם כרטיס מסך 9600M GT, שהוא אפילו טיפה יותר חזק, אבל המחשב עצמו הוא פחות איכותי מבחינת איכות בנייה ועמידות.הבנתי ממה שאמרת ששווה ללכת על LENOVO או על HP? שהם החברות המובילות כרגע?ומזתומרת פחות איכותי מבחינת איכות בנייה ועמידות?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים הבנתי ממה שאמרת ששווה ללכת על LENOVO או על HP? שהם החברות המובילות כרגע?הבנת לא נכון. דיברתי על דגמים ספציפיים, לא על חברות. אין כזה דבר "חברות מובילות".ומזתומרת פחות איכותי מבחינת איכות בנייה ועמידות?מה שכתוב. מה יש פה להבין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.