עבור לתוכן

שלום לכולם. צריך דעה של מומחים בנושא מעבדים וביכלל שאר המערכת

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני בשבוע הבא נוסע להחליף עם מישהו כמה חלקים בעד כמה חלקים , ואני צריך תעזרה שלכם עם זה באמת שווה לי.

אני מחליף מעבד E8400 E0 בעד Q6600 G0,לוח אם GA-P45-DS3 בעד GA-P965-DQ6,כרטיס מסך TWINTECH GF9600GT 512MB בעד HIS HD4850 1GB ICEQ 4 ו300 שקל מה דעתכם על ההחלפה עצמה ? והאם זה יצא מישתלם לשדרג ?

כעיקרון אני כבר פחות משחק ויותר רואה סרטים וגם אני צריך מערכת חזקה יותר , חשבתי בכיוון של ה4 ליבות שאולי זה ישנה לי משהו והאם ביכלל זה משנה משהו ?

כמובן אני עדין משחק במשחקים , אבל ברוב המשחקים האלו יש תמיכה ב4 ליבות וחשבתי שמעבד כזה ישנה תחויית משחק משמעותי האם אני צודק ?

OC יהיה בטוח , כדי להגיע למהירות של הE8400.

שידרוג קצת טיפשי לא ? :bash: מה אתם אומרים ?

פורסם

בOC ה-E8400 מפרפר לQ6600 ת'צורה, אבל הכ.מסך שהציעו לך (4850 אם אני לא טועה) יותר טוב מה9600GT.

Q6600 ממש שווה אותו דבר כמו E8400, עם קירור מצויין ומזל תגיע אולי ל3.5.

פורסם

לדעתי לא ממש משתלם, במיוחד כשאתה אומר שאתה כבר לא משחק ממש.

הלוח שאתה מחליף אליו בעל צ'יפסט ישן בהרבה משלך (שנתיים), למרות שהוא מאוד מאוד חזק, אבל לא חושב שיש לך צורך בכזה לוח במיוחד שהוא כבר ישן.

הכרטיס מסך אומנם הרבה יותר חזק, אבל אמרת שאתה לא משחק יותר כמעט ?

ואני בספק אם ה Q6600 ישנה לך כל כך הרבה.

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר מחפש כוח ולא מהירות,בקשר לכרטיס מסך אני כן צריך אותו ביגלל שאני משחק לפעמים וכשאני משחק אני רוצה להנות על ההגדרות הכי גבוהות ובצורה חלקה, בקשר ללוח אם ידוע לי שהוא דיי ישן אבל ניראה לי שהוא יספיק לי :xyxthumbs: אז מה אתם אומרים כדאי ?

פורסם

לגבי המעבד:

אם אתה משתמש בישומים שמנצלים 4 ליבות באופן יעיל, כלומר עם 4 ליבות אמור להיות שיפור ביצועים.. אז תחליף. מה שכן באוברקלוק אתה לא תגיע רחוק כמו שתוכל להגיע עם ה-E8400.

לגבי הלוח: מבחינת אוברקלוק זה לא ישנה הרבה ל-Q6600 אפילו אם הוא G0. מבחינת מאפיינים, אם הוא כולל מאפיינים שאתה צריך אז תחליף, אם לא אז אל תחליף.

לגבי הכרטיס מסך:

תשאל בפורום כרטיסי מסך, זה לא המקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים