עבור לתוכן

RESIDENT EVIL 5 - הביקורת המלאה

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים לכולם,

אתמול סיימתי לכתוב את הביקורת המלאה לגרסת הפלייסטיישן 3 של משחק הפעולה החדש בסדרת משחקי רזידנט אוויל. הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על המשחק ועל הביקורת, הביקורת עוסקת ברבדים השונים של המשחק ואני אישית מאוד נהניתי ממנו.

הנה הלינק לאתר שלי:

http://ogelive.wordpress.com

בתודה מראש,

אורן נתן.

פורסם

רמת הכתיבה ניראית לי מאוד טובה ובטח יותר טובה משלי

אבל מבחינת הביקורת זה מרגיש לי ביקורת מתלהבת מידי שלא שמה לב לבעיות מסוימות שמבקרים צינו שיש במשחק

(לא שיחקתי אבל יצא לי לקרוא ביקורות )

סתם לדוגמה אחת הבעיות הגדולות שהוזכרו זה שאם משחקים בסינגל השותף די מטומטם

מה שגם היה בRE-Z (אז לא היה אפילו קו אופ)

הזכירו גם בעיות שליטה ובעיות נוספות

המשחק סך הכל קיבל ממוצע 85 בפעם אחרונה שבדקתי שזה מאוד טוב אבל לא מצוין כמו שכתבתה בביקורת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המחמאות לגבי הכתבה,

לגבי הביקורת, תראה לבסס את הדעה שלך על ביקורות אחרות לדעתי זה לא נכון ובעייתי (בדומה לביסוס דעה על פי משחק בדמו), אני שיחקתי במשחק למעלה מעשרים שעות בקמפיין היחיד ועוד מספר שעות במצבי הרשת השונים. מה שכתבתי בביקורת הייתה ההרגשה האישית שלי והיא הייתה הנאה מהמשחק, אני לא אוהב לתת ציון בביקורות שלי מהסיבה שאנשים מבססים את הדעה שלהם על פיה ולא מתרכזים בשאר הביקורת (אני חוטא בכך לפעמים).

לגבי השיתוף פעולה עם השותף, התייחסתי לכך בביקורת ולדעתי הוא סביר פלוס, ברור ששיתוף פעולה עם שותך אנושי הוא עדיף וברור שיש חסרונות לשיתוף הממוחשב אבל היריב מגיב ומציל אותך כאשר מקיפים אותך, הוא מרפא אותך מיד שהוא מזהה שהכח יורד ומספק מחסניות לנשקים באופן אוטמטי.

בעיות שליטה זה משהו אישי, יש דברים במשחק שהפריעו לאנשים (אי אפשר לרוץ ולירות במקביל), ואני למשל בקושי הרגשתי אותם.

תודה.

פורסם

תראה לא ניסיתי לרדת אליך או משהו ולא שיחקתי במשחק לתת ביקורת

רק שאני משווה לביקורות מסוימות אחרות הביקורת שלך ניראת איך נגיד פחות ביקורתית מהאחרות

אולי אתה צודק אולי אחרים

עזוב לעניין עצמו הביקורת לי אישית ניראת כתובה ברמה מצוינת ומנוסחת פי 100 אלף יותר טוב מהביקורות שלי

אני צריך לכתוב ביקורת על RE-1 רימיק רוצה מחר שאני ישלח לך את זה בפרטי ואתה תנסח ?

פורסם
  • מחבר

חלילה, ברור לי שלא רצית לרדת עלי. פשוט אני בדעה שאסור לגבש דעה על סמך דעות של אחרים מבלי לשחק במשחק (למעשה אני סותר את עצמי בכך שאני רוצה שאנשים יקראו את דעתי...).

איפה אתה כותב את הביקורת שלך?

אני לא יכול לשכתב ביקורת ככה סתם, אם בא לך לשמוע את דעתי צור איתי קשר בהודעות הפרטיות.

תודה על כל המחמאות.

פורסם

ביקורת די טובה אך הייתי שמח לקרוא קצת על המעבר ממשחק מבוסס אקשן-אימה למשחק אקשן נטו, מדובר בשינוי די משמעותי בהתחשב בכך שסדרת RE, לפני המשחק הנוכחי, הייתה מבוססת על מקומות סגורים יחסית יחד עם "הפתעות" בדמות זומבים שצצים משום מקום.

פורסם

תמיד מחייך זה לא כל כך מדויק כבר במשחק הקודם RE4 זה היה יותר יריות מאימה

וקאפקום אולי הלכה יותר רחוק הפעם

גם LP2 כניראה יעבור לסיגנון של יותר פעולה מאיך שהראשון היה

קאפקום מנסה לחזק את המשחקים שלה במערב כי ביפן השוק כרגע מאוד נמוך

והיא מנסה לפנות לטעם של הקהל המערבי

אני חושב שזה די מבאס כי אני מעדיף סיגנון יפני -אבל זה מה שיש

איפה אתה כותב את הביקורת שלך?

באתר הזה -לא משהו מיקצועי רק שאנשים יראו ויחליטו אם מתאים להם או לא

אני עוד מאט יכתוב ביקורת וישלח לך בפרטי ותגיד לי אם אתה מעוניין לנסח אותה טוב יותר או לא

פורסם
  • מחבר

תודה על המחמאות לכתבה,

לגבי המשחק והאווירה שלו, שלא תטעה למרות שיש אומנם פעילות רבה, המשחק עדיין שומר ומרגיש כמו משחק בסדרת רזידנט אוויל (לפי דעתי לפחות), המעבר ליישובים הכפריים והרצון להשתמש באור היום אולי פוגע בחוויה הכללית אבל שלבי המשחק במערות (הזכירו לי סצנות מהסרט משחק הדמים), בהחלט השתמשו במוטיבים שהופיעו בסדרה בעבר.

בנוגע לכתבה, אשמח לקרוא אותה.

תודה רבה.

פורסם

שלחתי לך בפרטי

תודיע לי אם אתה מנסח או לא בבקשה

פורסם
  • מחבר

סבבה קיבלתי את ההודעה, אני אעבור עליה.

בכל מקרה לא נראה לי שאוכל לשנות אותה מבחינת ההתרשמות מהמשחקים כי היא התרשמות אישית, מבחינת ניסוח ודברים כאלה אני אקרא אותה לעומק ואשלח לך את דעתי.

תודה.

פורסם

דיברתי רק על ניסוח

כמו שאתה רואה הוא מחורבן :nixweiss:

פורסם

אישית שיחקתי בדמו בPS3, ופשוט לא יכולתי להפנים את העבודה שאי אפשר ללכת ולכוון באותו הזמן... זה כל כך לא בסדר :kopfpatsch:

פורסם

אישית שיחקתי בדמו בPS3, ופשוט לא יכולתי להפנים את העבודה שאי אפשר ללכת ולכוון באותו הזמן... זה כל כך לא בסדר :kopfpatsch:

אין לך מושג כמה אני מסכים איתך.

לעבור מ-L4D למשחק הזה זה פשוט בלתי אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים