עבור לתוכן

לוח בקרה למאווררים מי שרוצה לראות ועדיין לא ראה משהו חמוד ביותר

Featured Replies

פורסם

פורסם

??? והפואנטה היא ?

פורסם

??? והפואנטה היא ?

^^?

פורסם

פותח התרד לא ממש הבנתי את מטרת התרד.. :silly: :s05:

פורסם
  • מחבר

אין פה שום מטרה חשבתי לשתף משהו שפעם ראשונה ראיתי וחשבתי אולי יש פה גם אנשים שאולי אף פעם לא ראו בקרה על מאווררים ,

אני אישית אם הייתי מכיר את הנושא של הבקרה לפני שקניתי את המחשב הנוכחי בטוח שהייתי גם רוכש איתו את הפאנל הזה

זה מאוד שימושי סתם לדוגמא כשיש הרבה מאוורים יש בדרך כלל רעש די מציק שביום אולי מתרגלים אליו אבל בלילה כשרוצים לישון זה מעיק לכן באמצעות הבקרה אפשר להוריד משמעותית את מהירות המאווררים לפני השינה ובכך להקטין את הרעש.

פורסם
:smile1: אין לי מילים, אני יודע שלהגיד את זה זה לא מנומס. אבל אני חייב להגיד. אין לי מילים :smile1:
פורסם

נו לפחות ננסה להפיק מהשירשור הזה משהו.

אני עם ה SUNBEAM הישן שלי 20 WATT לכל ערוץ - 4 ערוצים - נקנה מ PCCOOL (הם עדיין קיימים? :s05: ) מחזיק מעמד באיזור ה 5 שנים כבר 8)

ראיתי דגם חדש של 6 ערוצים עם 30 WATT לכל ערוץ (וללא הסינוור המוגזם שיש לדגם הישן שלי):

http://www.petrastechshop.com/5surhexfansp1.html

האם מישהוא ראה את זה בארץ?

האם יש עוד RHEOBUS עם אמפרזים כאלה?

פורסם

PCCOOL נסגרו מזמן... בהתחלה חיפשתי פאנל SUNBEAM כמו שלך אבל לא מצאתי, בסוף קניתי SCYTHE KAMA METER

שהוא פשוט נהדר, אפשר לחבר לכל ערוץ 2 מאווררים ולתמוך ב-8(2X4), הוא מגיע עם חיבור לכרטיס קול וארבע בקרי טמפ'.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשר לשאול כמה וואט מותר לכל ערוץ?

(אני משתמש במאוררים של 6.24 W לכל מאורר ואני אוהב לחבר אותם בזוגות :-X - שזה כמאט 13 W לכל זוג מאוררים)

חיפשתי ולא מצאתי כמה מותר להעמיס על כל ערוץ. :nixweiss:

פורסם

נימרוד שיגיע אלי ה- Lamptron FC-2 אני אתן לך ביקורות קטנה... ;D

והSCYTHE הוא 12W (אחד אמפר) לכל ערוץ..

פורסם

כמה וואט אני לא יודע, אבל אם ה-SUNON עבדו עליו(מאווררים תעשייתיים)

אז הוא יכול להסתדר כמעט עם כל מאוורר 8)

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן בדיוק מצאתי את האינפורמציה:

http://www.petrastechshop.com/5sckmaacmufu.html

בקיצור לא מספיק לי....

מחכה בקוצר רוח לשמוע על Lamptron FC-2 :D

45WAT לכל ערוץ, מה TAOTAO רוצה לחבר לשם? מדחס של מזגן. ;D

פורסם

אני לא באמת צריך 45W..אבל המחיר שלו בחו"ל ממש אטרקטיבי (35$+-)..אז למה לא..

בגדול כרגע אני רוצה לחבר אליו את ה6 מאווררי Yate Loon D12SM שישובים על הרדיאטור כרגע, כאשר אני רוצה מינימום כבלים במארז..

אז אני אחבר כל 3 במקביל ומשם לבקר..3 ביחד הם לא צרוכים יותר מ11-12W..ככה שזה לא ממש יזיז לבקר.. ;D

בעתיד אני ככל הנראה אשדרג למאוררים חזקים ורועשים יותר..אז הוא כבר יותר יתאמץ.. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים